Afbeelding
Faye Linskey

Faye Linskey

Geboren op: 27 november 1991.

Geboorteplaats: St. Albans (Engeland).

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Samen met mijn partner Bryan, 2 lieve halve kinderen en een hele op komst! 

Hobby’s: Borrelen, eten, wandelen, lezen, sporten, had ik al borrelen gezegd? En in Corona tijden mijn dagelijkse wandeling naar de supermarkt. Ik ben namelijk echt gek op boodschappen doen en supermarkten, vooral in het buitenland! 

Opleiding: Bachelor International Leisure Management. 

Huidige beroep: Coördinatie Ticketdeals @ A.S. Watson (Kruidvat).

Wat vind je leuk aan dit werk: Acties optuigen voor zoveel mensen in Nederland en België is ontzettend leuk. Het schakelen en hard werken om een actie te realiseren wordt beloond wanneer je je actie in de folder ziet staan en de consument er blij mee is. 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Mijn familie bezoeken in Engeland! Nu gaat dat natuurlijk iets lastiger met alle huidige maatregelen maar zelfs voor Covid had ik hier wel meer tijd voor mogen nemen. 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Er komt altijd een einde aan je dag, hoe zwaar die ook is. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik zou het mooi vinden als er een hemel is en vind het belangrijk dat iedereen gelooft in waar hij of zij zich goed bij voelt! 

Als vrijwilliger actief in: Voetbalvereniging Woudenberg, daar sta ik eens in de zoveel tijd achter de bar!

Waar krijg je het meeste energie van: Als vrienden en familie gelukkig zijn en een nacht echt lekker slapen, en dan bedoel ik écht lekker slapen. 

Hoe breng je je vrije tijd door: Mijn huis schoonmaken (helaas), sporten/wandelen, afspreken met vrienden en lekker op de bank met een goed boek of serie.

Van welke sport word jij actief: Hardlopen, Tennis en sinds kort Padel! 

Van welke muziek word jij blij: Mijn collega’s en partner zijn er minder blij mee, maar zet voor mij het foute uur op en ik ben he-le-maal gelukkig. 

Favoriete vakantie is in: MEXICO of ergens in een hotel waar een goed ontbijtbuffet is. Dan maakt de locatie niet meer uit. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Pizza, boerenkool, broccoli, donuts, pasta, burrito’s, croissantjes, kaas, een lekker broodje, moet ik echt iets kiezen, dat kan ik niet hoor! 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Geniet vandaag want gisteren is voorbij en morgen is niet beloofd!

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Vakantie, iets lekkers te eten of als ik de staatsloterij heb gewonnen.

Goede voornemens: Daar geloof ik niet in. Als je iets wilt veranderen, begin dan gewoon. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Een keertje op vakantie naar Amerika en later als ik oud ben samen met al mijn vrienden in hetzelfde verzorgingstehuis wonen zodat we de boel op stelten kunnen zetten. 

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Ik denk dat je dat het beste aan mijn familie en vrienden kunt vragen! Hoewel, misschien beter van niet.?? 

Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: Een gezelliger dorpsstraat met meer reuring en terrassen. Ik vind onze dorpsstraat afgelopen jaren best een beetje somber geworden en mis echt sfeer en gezelligheid. 

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Oef, dit vind ik lastig. Ik heb echt geen flauw benul. Het is jammer dat er bezuinigd moet worden. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Zoveel mooie wandelroutes in de omgeving, dat vind ik zo mooi aan Woudenberg.

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn telefoon, zonder ben ik echt de weg kwijt. En natuurlijk heel cliché maar Bryan, en alle vrienden en familie. 

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Als ik een kopje koffie op bed krijg van Bryan en ik kan wel echt genieten van filmpjes van Internetgekkies, daar lach ik heel hard om. 

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat ik het pasgeboren zoontje van een vriendin heb mogen ontmoeten, een super lekkere lunch met een rijpe avocado en de lekkerste chocolade ooit wat ik met kerst van een vriendin heb gekregen, bloemen van Bryan en tenslotte het zonnetje wat woensdag zo lekker scheen.

Estafettestokje gaat naar: Jikke Wams

Omdat: Ik Jikke een interessant persoon vind en zeker weet dat zij mooie antwoorden kan geven op alle vragen.