Een eigen bezorgteam zorgt voor een goede bezorging
Een eigen bezorgteam zorgt voor een goede bezorging Foto: redactie

LetOp Woudenberg, met passie gemaakte lokale krant

WOUDENBERG Voor velen stond de Let Op eerder bekend als het lokale advertentieblaadje. Inmiddels is dit beeld gelukkig verandert en wordt de enige wekelijkse huis aan huis krant door de woudenbergers omarmt.

De initiatiefnemers voor de hernieuwde Let Op zijn Erwin en Wiljo Klein Wolterink van JOIN Communicatie en Anja van Altena en Jan Schreuder sr. van de Woudenbergse Drukkerij. Echte “Wombargers” met de roots stevig in hun prachtige dorp. Ze zijn er dan ook trots op dat ze met goede lokale redactie de inwoners kunnen informeren over wat er speelt in eigen omgeving en op deze wijze kunnen bijdragen aan de onderlinge saamhorigheid.

Dat er veel bereidheid is om een kwalitatief hoogwaardige krant in elkaar te zetten blijkt uit de gedrevenheid van het team van Let Op. Maar liefst 20 mensen zetten zich wekelijks in. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme zodat alle facetten van de Woudenbergse samenleving aan bod komen.

Inmiddels is Let Op Woudenberg gevestigd in Perron 7. Doordat de verschillende betrokken bedrijven, JOIN Communicatie en Woudenbergse Drukkerij, zijn gevestigd in het nieuwe pand aan de parallelweg zijn de lijnen kort en dit komt de samenwerking ten goede.

De Let Op Woudenberg is voor de bewoners een gratis krant. Gelukkig lag er vanuit het verleden al een basis aan trouwe adverteerders en door de nieuwe vorm en de gunstige tarieven haken steeds meer bedrijven aan. Natuurlijk maken zij de Let Op mogelijk maar gelukkig snijdt het mes aan twee kanten. Door de lokale binding en de huis aan huis verspreiding, oplage van 5700 exemplaren inclusief buitengebied, is de Let Op een prima kanaal om met de inwoners van Woudenberg in contact te komen en te blijven. Wilt u ook een bijdrage leveren aan de krant van en voor woudenbergers of adverteren? Aarzel dan niet en wees welkom!