Sandra van Ekris is blij met wat haar bedrijf voor Perron 7 kon betekenen.
Sandra van Ekris is blij met wat haar bedrijf voor Perron 7 kon betekenen. / foto: Nanette de Jong Fotografie

Atmosfeer tot in detail geregeld door Immano Interieurbouw

Een prettige atmosfeer op de werkvloer is veel belangrijker dan we ons vaak realiseren. Het heeft directe invloed op de productiviteit en klantbeleving. Het is dan ook geen toeval dat Immano Interieurbouw is ingehuurd om de kantoren van de gehuisveste bedrijven in Perron 7 hun ‘look and feel’ te geven.

De samenwerking verliep uitermate prettig en constructief, maar dat verbaast directeur Sandra van Ekris niet. “Ik ken de familie Schreuder al heel lang als constructieve opdrachtgevers die openstaan voor ideeën en beslissingen durven te nemen. Ook voor Perron 7 werkte dat weer heel prettig samen.” Immano Interieurbouw helpt niet alleen met het inrichten van bedrijfsruimte maar produceert ook meubels die je niet standaard kunt kopen. Dat levert een output op van unieke op maat gemaakte meubels, die hun weg al hebben gevonden naar vele kantoren, werkplaatsen, maar ook naar woningen. En dat in heel Nederland en zelfs België.

Stijlvol en functioneel

Voor Perron 7 was het bedrijf van Sandra betrokken bij het inrichten van alle gevestigde bedrijven. “We hebben onder meer de verschillende entrees ingericht en stijlvolle balies, koffiesystemen en mooie houten wandbekleding geleverd. Zoals altijd, stemden we dat af met de klant waardoor we ook in Perron 7 tot maatoplossingen zijn gekomen.” Dat ging op basis van 3D-schetsen en een verfijnde uitwerking tot in de kleine details, met oog voor design en functionaliteit.

“Dat resulteerde bijvoorbeeld bij de Woudenbergse Drukkerij in een warmere, wat intiemere atmosfeer, terwijl bij Autoschade Schreuder is gekozen voor een wat zakelijkere inrichting. Als preferred supplier van Peugeot Nederland, leverden wij bij Auto Versteeg Buurman multimerk meubelen, omdat de interieurstijl in lijn moest zijn met de landelijke normen.”

Maatwerk behoort tot de norm van Immano Interieurbouw, dat zich bij iedere klant richt op het leveren van een oplossing met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. “Uiteraard is het budget bepalend voor wat we aan kwaliteit kunnen toevoegen, maar het budget hoeft niet 'over the top' te zijn om toch tot een mooie inrichting te komen. Het is bij uitstek onze specialiteit om binnen wat de klant wenst uit te geven iets moois te leveren.” Ook bij Perron 7 is dat weer gelukt. Mede dankzij de vakmensen die op de werkplaats van Immano unieke producten fabriceren.

“Daar zit veel kennis bij, want onze meubelmakers werken met gespecialiseerde zaag- schuur- en computergestuurde machines. Dankzij hun capaciteiten en creativiteit kunnen wij out of the box-wensen invullen en sluiten wij zo steeds aan bij de klantwensen, of overtreffen we die. Wij zijn er voor de finishing touch en dat sluit mooi aan bij onze slogan ‘Durf tot in detail’. Wij maken de vertaalslag van het beeld dat mensen in hun hoofd hebben naar een concreet product.”

Die gedetailleerde durf leidde ook bij Perron 7 weer tot een look and feel waarbij medewerkers, zakelijke relaties en klanten zich prettig voelen.