Jasper Klein op het dak van Perron 7
Jasper Klein op het dak van Perron 7 Foto: redactie

NewSolar zowel zakelijk als privé de juiste partner

Met een team van 17 mensen is Jasper Klein vanuit Woudenberg dagelijks in de weer om u te adviseren over zonne-energie.

Laagdrempelig

In een tijd dat we veel informatie via internet tot ons kunnen krijgen, bestaat er soms een drempel om het gesprek aan te gaan met een specialist. Het gevoel van een aankoopverplichting weerhoud ons er vaak van om bedrijven toegang te geven tot ons privé leven. Dat is bij NewSolar toch echt anders. Dit Woudenbergs bedrijf hecht meer waarde aan het leveren van kwaliteit en tevredenheid onder de klanten, dan een handtekening op een orderformulier af te dwingen.

Juist advies

Dat zonne-energie geen eenheidsworst is, blijkt wel uit de vele mogelijkheden die er zijn. En daarbij ook de verschillen in kwaliteit. De specialisten bij NewSolar nemen u graag mee door dit doolhof. Aan de hand van uw wensen, wordt er een plan gemaakt en bijbehorend advies uitgebracht. Dat deze aanpak succes heeft, blijkt wel uit de vele klanten die u in de regio voorgingen.

Projecten

Ook op de zakelijke markt is NewSolar actief. Een duidelijk andere tak van sport, maar ook hier krijgt u de unieke NewSolar aanpak: een duurzaam en eerlijk advies, transparant overzicht van de kosten en geen verrassingen achteraf!

Ontzorgen

Niet alleen is er de kennis over de markt van zonne-energie, ook zijn de specialisten van NewSolar volledig op de hoogte van de subsidie mogelijkheden. Hierover informeren zij u niet alleen, ze vragen het ook aan. Vanaf het moment dat u aangeeft te willen overstappen op zonne-energie, ontzorgen zij u volledig. En dat helpt om het project zonne-energie niet een onafgemaakt dossier op de hoek van uw bureau te laten worden.

Perron 7

Via de familie Schreuder die mede het pand Perron 7 heeft laten bouwen, kwam het verzoek om mee te denken in duurzame energie. En dat heeft geresulteerd in een prachtige opdracht tot het leveren van 394 zonnepanelen. Hierdoor kunnen de energiekosten voor de gebruikers van het pand tot een minimum beperkt blijven. En word een belangrijke bijdrage geleverd aan ons milieu.

Mond op mond reclame

Niet zelden begint men bij NewSolar ergens in een straat met de installatie, om nog voordat het project is afgerond, ook meerdere buren te mogen leveren. En dat zegt eigenlijk genoeg over de manier van werken. Het enthousiasme dat Jasper en zijn mannen uitstralen, wekt vertrouwen in de hand. En dat is de beste reclame die je kunt hebben.

Lokaal betrokken

Ondanks dat veel klanten via mond op mond reclame binnenkomen, wil NewSolar haar lokale betrokkenheid tonen door meerdere lokale instellingen en verenigingen te ondersteunen. Om zo iets terug te geven aan de maatschappij.

Kom kijken

Door een zichtbaar bedrijf te zijn in de regio, is het vanzelfsprekend dat u vooraf kunt zien wat er geleverd gaat worden. Een bezoek aan NewSolar aan de Klein Landaas 4 in Woudenberg behoort, ook in corona tijd, zeker tot de mogelijkheden. De medewerkers laten u graag zien met welke kwalitatief hoogstaande producten zij werken.

Geen idee

Zonne-energie is ook voor u de toekomst. De hoogste tijd om u nu vrijblijvend te laten informeren omtrent de mogelijkheden. Want de vraag is niet of u gebruik gaat maken van zonne-energie, maar wanneer u dat gaat doen! En dan heeft u in NewSolar de juiste partner gevonden