Afbeelding
Brouwer

Vakmanschap in stoffering van bedrijfspanden en instellingen

Bij de naam ‘Brouwer’ denken veel Woudenbergers aan Brouwer Wonen in de Dorpsstraat. Dit is echter slechts één deel van het verhaal. Op bedrijventerrein Klein Landaas is Brouwer Projectstoffering BV gevestigd, het bedrijf dat zakelijke interieurs voorziet van vloeren, raamdecoratie en zonwering. In het nieuwe bedrijfsgebouw van de familie Schreuder, Perron 7, verzorgde Brouwer Projectstoffering de vloeren.

Molenbeek Makelaars, maar ook UMC Utrecht, de Jan Ligthartschool, maar ook Blauwhoed, Brouwer Projectstoffering werkt voor organisaties van 1 tot 10.000 medewerkers. Het bedrijf voorzag kantoren, verkoopruimtes, (para)medische praktijken, woonzorgcentra, ziekenhuizen en scholen van vloeren, trap- en raambekleding en zonwering. “We stoffeerden inmiddels honderden projecten, variërend van 50 tot 20.000 m2 oppervlak”, vertelt Benno Brouwer. “Met name in Midden-Nederland. Dat we nu in ons eigen dorp, vlakbij ons eigen pand aan de slag mochten is natuurlijk extra leuk.”

Klanten van Brouwer Projectstoffering mogen rekenen op eersteklas vakmanschap. “Stofferen is echt een vak”, weet Benno Brouwer. Daarnaast zijn flexibiliteit in uitvoering en strakke projectregie sterk wapens van zijn bedrijf. “Bij een opdrachtgever als het ziekenhuis UMC Utrecht komt zorgverlening altijd op de eerste plaats en terecht. Dan is het soepel kunnen schakelen een eerste vereiste.”

www.brouwerproject.nl