Van links naar rechts, Ron van de Hoef, Erwin Klein Wolterink en Wiljo Klein Wolterink
Van links naar rechts, Ron van de Hoef, Erwin Klein Wolterink en Wiljo Klein Wolterink Foto: redactie

JOIN en JAWEL, twee nieuwe bedrijven in een eigentijds nieuw pand

WOUDENBERG In Perron 7 zijn sinds kort de bedrijven JOIN Communicatie en JAWEL Media gevestigd.

Twee net gestarte bedrijven met toch een enorme staat van dienst. De beide eigenaren van JOIN en JAWEL, Wiljo en Erwin Klein Wolterink, kunnen teruggrijpen op een jarenlange ervaring in de mediabranche en medewerker Ron van de Hoef heeft eveneens een schat aan ervaring op het gebied van marketing en sales. Kennis en ervaring die bij zowel de activiteiten van JOIN Communicatie als JAWEL Media zorgdraagt voor kwalitatieve dienstverlening met oog voor doel en resultaat.

JOIN Communicatie is samen met de Woudenbergse Drukkerij uitgever van Let Op Woudenberg. Naast het uitgeven van de in Woudenberg zo bekende huis aan huis krant exploiteert JOIN ook hoogwaardige vakmedia in tal van segmenten waaronder “HUB”, het ledenmagazine van de brancheorganisatie TLN.

Aanvullend op het uitgeven en exploiteren van media is JOIN een uitstekende partner voor het produceren van onderscheidende en resultaatgerichte media. Of dit nu gericht is op consument of bedrijf,

JOIN weet waar het op aankomt als het gaat om marketing en communicatie.

JAWEL media is gespecialiseerd in ondersteuning van uitgevers. In die zin vullen de beide bedrijven elkaar aan. Voor uitgevers is het van belang om het binden en boeien van lezers zo goed mogelijk te combineren met de benodigde inkomsten. JAWEL ondersteunt uitgevers en biedt aanvullende verdienmodellen, verkoopondersteuning, content en functionaliteiten en helpt bij het in balans brengen en houden van content en inkomsten.

De klant centraal stellen in zijn of haar vragen en behoeften

Door de samenwerking met de Woudenbergse Drukkerij kwam de nieuwbouw en de mogelijkheid om JOIN en JAWEL in Perron 7 te vestigen ter sprake.

Een geweldige kans om een kantoor te hebben in dit bedrijfsverzamelgebouw. Zowel het pand als de kantoorruimte is bijzonder representatief. De sfeervolle inrichting draagt bij aan een positieve werksfeer en ook dat straalt uit op de klanten.

De samenwerking tussen de verschillende bedrijven verloopt optimaal. Mede doordat men samen in hetzelfde gebouw zit, het voelt hierdoor als collega’s.

Ondanks dat de start van de bedrijven in een bijzondere tijd heeft plaatsgevonden is er inmiddels een stevige basis gelegd om JOIN en JAWEL verder uit te bouwen.

Dat is gelukt door hard werken, afspraken nakomen en de klant centraal stellen in zijn of haar vragen en behoefte. Waarmaken wat er wordt beloofd.

De kantoorruimte is gelukkig afdoende groot om aan de toekomstige plannen en groei te voldoen.

Dat het drietal trots is op het nieuwe pand is een understatement. De uitstraling van het nieuwe onderkomen past bij de ambitie van JOIN en JAWEL, eigentijds en klaar voor de toekomst.