Afbeelding
Andrea Bloemendal Photography

Auto Versteeg Buurman: groter geworden maar eigen identiteit altijd behouden

WOUDENBERG
Al jaren ook gevestigd in Woudenberg, maar wie dit bedrijf bestempelt als zomaar een Peugeot dealer, heeft het bij het verkeerde eind. Maak kennis met 10 enthousiaste medewerkers die vol passie dagelijks met auto's bezig zijn.

De oorsprong van het bedrijf Auto Versteeg Buurman ligt in Voorthuizen en gaat zelfs terug tot 1966. De eerste uitbreiding van het bedrijf vindt plaats in 2002 als de vestiging in Woudenberg erbij komt. Daarna gaat het hard en kent het bedrijf inmiddels 10 vestigingen, allen gesitueerd in de regio.

Grote kracht

Hoewel de beleving soms geschetst wordt dat je een auto als een broodje vis kunt en wilt kopen, gelooft men bij Auto Versteeg Buurman nog steeds in het leveren van maatwerk. Niet verkopen wat je hebt, maar leveren wat de klant wil. Samen, aan de hand van een budget, naar de juiste auto kijken. En als je dan kunt putten uit een aanbod van 10 vestigingen, gebeurt het maar zelden dat je niet kunt slagen bij hen.

Identiteit

Sommige dingen vanuit het verleden moet je niet willen aanpassen, maar juist koesteren. De lokale dorpsgarage waar je binnen kunt lopen, behandeld wordt als een klant, het juiste advies krijgt en geen verrassingen ondervindt aangaande de factuur, is een identiteit die Auto Versteeg Buurman op het lijf geschreven is. En een identiteit die zij, ondanks de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, behouden heeft.

Merken

Een auto kopen is niet hetzelfde als naar de markt gaan en een broodje vis kopen

Auto Versteeg Buurman is officieel dealer van: Peugeot, Citroën, Suzuki en Mitsubishi. Ook zijn zij erkend reparateur voor Toyota en specialist voor Nissan. Dit zijn dan ook de merken die u in de showroom ziet staan, maar ook voor andere merken kunt u bij hen terecht!

Euro Repar

Bij Auto Versteeg Buurman kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto's. Hiernaast voeren zij ook het technisch onderhoud uit aan campers. Als ervaren servicebedrijf doen zij er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. Ze hanteren all-in tarieven voor onderhoud en reparatie, een tarief inclusief originele onderdelen, montage, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en btw. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Perron 7

Na 19 jaar gevestigd te zijn aan de Stationsweg, werd het hoog tijd te vernieuwen. Waarbij de keuze bestond uit het aanpassen van het bestaande pand of te gaan nieuwbouwen. Omdat er al vanaf het begin een intensieve samenwerking met Autoschade bedrijf Schreuder is, ontstonden er gesprekken om samen te gaan nieuwbouwen aan de Parallelweg 7. En begin januari 2021 is het dan eindelijk zover: de verhuizing naar het nieuwe pand. Om de geschiedenis van de nieuwe locatie levend te houden, krijgt het nieuwe pand de toepasselijke naam: Perron 7.


Primeur

Vanaf heden is Auto Versteeg Buurman ook officieel dealer geworden voor het Aziatische merk JAC. Het merk heeft een groot modellenpalet en maakt personenwagens, bedrijfswagens en bussen. De jaarproductie is gemiddeld 700.000 eenheden per jaar. In Nederland, bij Auto Versteeg Buurman, is op dit moment de iEV7S leverbaar en in de tweede helft van 2021 wordt er een model toegevoegd, ook 100% elektrisch. Dit is een SUV maar dan in het C segment. Maar ook de bestaande merken die Auto Versteeg Buurman voert, komen met nieuwe modellen op de markt in hybride en volledig elektrische uitvoering.

Toekomst

De auto zal altijd een emotioneel product blijven en een belangrijke rol in ons leven spelen. De komende jaren zullen er op dit gebied nog vele ontwikkelingen volgen, als we de geleerden moeten geloven. En juist daarom is het prettig een goede relatie te hebben met je garage. Die zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je het juiste advies geven. Auto Versteeg Buurman is het bedrijf waarmee u de toekomst, aangaande alles wat met auto's te maken heeft, vol vertrouwen kunt ingaan. Vele klanten gingen u al voor.

Uitnodiging

Auto Versteeg Buurman nodigt u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard voor zover de corona maatregelen dit momenteel toestaan. Onder het genot van een goede kop koffie horen de 10 medewerkers van vestiging Woudenberg graag wat u verwacht van een relatie met uw garage. En vertellen zij u graag wat zij u kunnen bieden.

Auto Versteeg Buurman
Altijd dichtbij.

Afbeelding