De redactie zoekt enthousiaste schrijvers voor LetOp Woudenberg

WOUDENBERG Ook in 2021 zal de LetOp Woudenberg gratis huis-aan-huis verschijnen en met de inmiddels bekende formule: "Alleen Woudenbergs nieuws"!

Er gebeurt veel in ons dorp en er zijn veel doelgroepen waarvoor de redactie lokaal nieuws wil brengen. Denk aan het politieke-, ondernemers- en actueel nieuws, maar ook aan de thema's van 'Het roer om', 'Achteraf', De Nieuwe Woudenberger en Jeugdnieuws. Allemaal onderwerpen die volop aan de orde komen in deze krant.

Daarom blijven wij voortdurend op zoek naar die schrijftalenten die ons redactieteam willen komen versterken. Een bijdrage hoeft zeker niet wekelijks te zijn, maar zal uiteraard wel over onze gemeente moeten gaan. Denk zelf mee over onderwerpen en meld je aan op: redactie@letopwoudenberg.nl


Vuurwerkoverlast kan aan politie worden gemeld

WOUDENBERG Omdat de vuurwerkoverlast rond deze tijd van het jaar weer toeneemt start ook nu weer de vuurwerkactie van de politie. De aankomende 3 dagen is de politie van 15:00 uur tot 22:00 uur met opvallende en onopvallende eenheden, in samenwerking met de Boa's van Leusden en Woudenberg, beschikbaar voor vuurwerk gerelateerde meldingen.

De Facebook- en Instagram pagina's worden de aankomende 3 dagen van 15:00 uur tot 22:00 uur continue uitgelezen. Heeft u een vuurwerk gerelateerde melding, laat het hen via social media weten via een reactie aldaar. De politie houdt u op de hoogte van hun werkzaamheden en de afhandeling van uw melding.


Ophalen kerstbomen

WOUDENBERG De kerstdagen zijn voorbij. De kerstboom kan weer opgeruimd worden. De buitendienst van de gemeente haalt uw kerstboom graag op woensdag 6 januari bij u thuis op vanaf 8.00 uur. Zorgt u dat uw kerstboom dan buiten staat op dezelfde locatie als u uw afvalcontainer aanbiedt?

De kerstbomen moeten wel ontdaan zijn van de versierselen, grond en eventuele emmers. Alleen dan kunnen ze als groenafval worden ingezameld. Helaas kunnen kerstbomen hoger dan 2 meter niet worden meegenomen. Woont u in het buitengebied dan kunt u ook van deze service gebruik maken. Meld uw adres dan aan bij ROVA via 038-4273777 of via www.rova.nl/contact.