Afbeelding
Henk van de Wetering

Wie doet mee met Zon-op-je-eigen dak?

Algemeen

WOUDENBERG De energieprijzen gaan de lucht in, daarom is nu hét moment om zonnepanelen op je eigen dak te leggen. De coöperatie ZonopWoudenberg start een actie met het doel zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren op daken van woningbezitters in Woudenberg.

Actie voor Woudenbergse woningen

Lokale installateurs worden uitgenodigd om een aanbod te doen voor deze actie. ZonopWoudenberg beoordeelt de aanbiedingen en het beste aanbod zal worden geselecteerd op basis van prijs en kwaliteit. Wij zoeken naar hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs, service en garantie. 

Voordelen voor de woningeigenaar:

Kwaliteit 

Bij de selectie van de installateur(s) letten we sterk op de kwaliteit van de aangeboden producten en de installateur.

Prijsvoordeel 

Door met meer klanten aan deze actie mee te doen, kan de installateur scherp inkopen, efficiënt plannen en lokaal plaatsen. Hierdoor kan de installateur een aantrekkelijke offerte bieden die ca. 10% lager ligt dan wanneer hij met individuele klanten zaken doet. 

Maatwerk

Elke woning is anders, daarom ontvang je altijd na een persoonlijke bezichtiging en advies een vaste prijs voor de installatie. 

Groepsaankoop zonnepanelen Woudenberg

Door gezamenlijk in te schrijven kunnen we voor de deelnemers zorgen voor een betaalbare zonnestroominstallatie. Duurzame stroom moet voor iedereen betaalbaar zijn. Met de stroom die je opwekt verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee. 

Inschrijven? Ga naar www.zonopwoudenberg.nl voor alle informatie over deze actie, die in eerste instantie loopt tot 15 januari 2022. Via de website van ZonopWoudenberg kun je je ook aanmelden!

Afbeelding