Afbeelding
Gea van What2Wear

De DES Winkelier..........Gea van Nordennen

Ondernemend

Geboren Woudenberger? Nee dat niet, geboren in Leusden en ik woon nu al bijna 17 jaar in Woudenberg boven de winkel.

Waar kunnen we je winkel precies vinden? Aan de Dorpsstraat 47 in het centrum van Woudenberg.

Doe je naast bricks ook aan clicks? Nee ik heb geen webshop, wel een website. We bezorgen wel aan huis in Woudenberg en iets daarbuiten.

Corona heeft jouw winkel er niet onder gekregen. Hoe ben je met die uitdaging omgegaan? Nee gelukkig niet… we zijn er gelijk heel creatief mee omgegaan, we maakten Pas-Tassen voor de klant zodat ze thuis op hun gemak konden passen. Deze Pas-Tassen brachten we weg en haalden we weer op.

We plaatsen elke dag iets op facebook en Instagram en maken met regelmaat leuke acties.

Wat vind je het leukste element in je werk? De klant helpen en adviseren, en dat ze dan blij en tevreden de winkel uit gaan.

Hoe laad je je op na je werk? Ik heb niet veel tijd om op te laden, werk momenteel zes dagen per week en daarnaast nog een huis en kind.., maar als er een gaatje is vind ik het heerlijk om te steppen door Den Treek etc…

Welke belangrijkste kernwaarde in jouw leven draag je ook in de winkel uit? Blijf jezelf en wees tevreden met wat je hebt. En wees lief voor elkaar, we zijn niet allemaal hetzelfde.

Wat wil je als ondernemer binnen drie jaar bereikt hebben? ik heb nog wel wat ideeën en plannen…, maar die houd ik nog even geheim.

Welk advies heb je voor beginnende winkeliers? Als je het echt wilt, kan je het bereiken, maar wel door hard te werken en soms lange dagen te draaien. En houd plezier in je werk.

Welke verandering in het winkelgebied van Woudenberg zou jij wenselijk vinden? Het zou fijn zijn als de winkels wat meer gecentreerd zouden worden en allemaal de ingang aan de winkelstraat zouden hebben.

Wat zou de detailhandel zelf moeten doen om ook in de toekomst relevant te blijven? Blijven ondernemen, creatief blijven en met elkaar in gesprek blijven.

Hoe ziet jouw extra stapje in service eruit? Ik ben pas tevreden als ik weer een blije klant heb en daar halen we alles voor uit de kast.

Wat is het mooiste compliment dat je ooit van een klant kreeg? Dat ze het knap vinden dat ik zo’n mooie zaak heb neer gezet.

Als je opnieuw een winkel zou beginnen maar dan in een ander product, wat zou dat dan zijn? Oh dat is een moeilijke, want ik vind dit fantastisch om te doen. Misschien iets met bloemen en planten.

Wat zou je tenslotte nog kwijt willen aan de lezers? Zorg goed voor jezelf en blijf een echte Woudenberger…nuchter en open !!

En denk in deze soms moeilijke tijden ook aan je medemens.

Fijne feestdagen allemaal !!