Volkskerstzang 24 december op aangepast tijdstip

Woudenberg De traditionele Volkskerstzang in Woudenberg vindt dit jaar plaats op vrijdag 24 december om 14:30 uur. Vanwege de beperkende Corona-maatregelen wijken we dit jaar uit naar de Dorpskerk in Woudenberg, waardoor iedereen ook thuis via de livestream verbonden kan zijn.

Vanwege de beperkende Corona-maatregelen houden we dit jaar de Volkskerstzang op vrijdagmiddag 24 december aanstaande om 14.30 uur in de kerk. Via de livestream kunt u thuis de Volkskerstzang volgen. Op kerstavond zal die worden herhaald op het YouTube kanaal van Hervormd Woudenberg. Als de Corona-maatregelen het dan toelaten is het mogelijk om in de kerk aanwezig te zijn. In de kerk kunt u veilig zitten, waarbij de ‘veilige Corona-afstand' wordt aangehouden. Maar vol = vol.

Medewerkenden
Aan deze Volkskerstzang wordt medewerking verleend door o.a. : Wethouder Marleen Treep, bijbellezing; Ds. H.J.T. Lubbers, meditatie; Harmoniegezelschap Fidelio; Muziekgroep ZIVA; Bernhard Slijkhuis, pianist; Steven Luitjes, organist; Jacqueline Honing, kerstverhaal.