Afbeelding
Gemeente Woudenberg

Druijff Verhuizingen & Transporten krijgt predicaat hofleverancier

Ondernemend

WOUDENBERG Druijff Verhuizingen & Transporten is vanaf vorige week officieel Hofleverancier. Burgemeester Van Mastrigt overhandigde vrijdag het predicaat aan dit Woudenbergse bedrijf. In het jaar 2020 behaalde het bedrijf haar honderd jarig bestaan en kreeg daarbij de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor het predicaat Hofleverancier.

Met de oprichting in 1920 door de eerste generatie Druijff is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende Woudenbergse naam in de transport en het verzorgen van verhuizingen van Woudenbergers, maar ook van mensen ver daarbuiten. Het bedrijf dat begon met een bakfiets, paard en wagen, heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waarbij ze met een vakbekwaam team dagelijks transporten en verhuizingen mogen uitvoeren met een wagenpark passend bij de huidige tijd. 
In 2018 hebben Mark en Andrea Druijff de besturende functie overgenomen. Zij zijn daarmee de vierde generatie. Zij vinden het belangrijk te blijven investeren in het verduurzamen van het transportbedrijf, maar investeringen in het wagenpark zijn van belang, zodat deze blijft voldoen aan de moderne (milieu)eisen en voorzien is van allerlei technieken die de veiligheid in het verkeer vergroten.

Wat naast kwaliteit, goede service en klantgerichtheid voor het bedrijf hoog in de vaandel staat, is goed werkgeverschap. Dit blijkt ook uit het feit dat het bedrijf haar uiterste best doet om een veilige en betrouwbare werkomgeving te realiseren. Zij hechten veel belang aan een open, loyale en respectvolle werksfeer en een familiaire relatie met werknemers. Mark en Andrea Druijff: “Wij zien de mensen die bij ons werken niet als personeel, wij zien hen als ons team. Zonder hen kunnen wij niets en wij willen het bedrijf graag met hen samen laten groeien. Wij zijn iedere dag dankbaar voor hun inzet! Wij zijn er ontzettend trots op en ook heel dankbaar dat wij dit bedrijf mogen voortzetten en het ontvangen van predicaat Hofleverancier is voor ons dan ook echt een eerbetoon aan de eerste drie generaties van het bedrijf.” Naast de inzet voor het bedrijf vindt Druijff het ook belangrijk om een bijdrage te doen aan de maatschappelijke doelen in Woudenberg en geeft de ontvangst van dit predicaat een hele mooie start aan hun nieuwe locatie waarbij zij kunnen investeren in duurzame oplossingen, kunnen groeien en veilig verantwoord kunnen functioneren als transportbedrijf. Zij zijn klaar voor de toekomst. Burgemeester Van Mastrigt: “In al die 100 jaar is hoogstwaarschijnlijk de inboedel van menig Woudenberger vervoerd in een van de verhuiswagens van Druijff. Ik ben er trots op dat een Woudenbergs bedrijf is bekroond met de titel ‘Hofleverancier’. Een bijzondere prestatie, want je komt niet zomaar in aanmerking voor dit predicaat. En mocht ik ooit verhuizen naar de regio, weet ik waar ik moet zijn.”

Karel Druijff neemt de onderscheiding in ontvangst