Afbeelding

Al 27 jaar is Rosa Parket DE houtenvloeren specialist

Ondernemend

WOUDENBERG Het is 1994 als Ron en Sandra het bedrijf Rosa Parket starten. Een naam die voortkomt uit letters van hun eigen voornamen. Sandra werkte daarvoor bij de bank, Ron had ervaring als vloerenlegger en zo ontstond de ideale combinatie voor een eigen bedrijf. Sandra doet de verkoop en de administratie en Ron voert de opdrachten uit.

Waarom een houten vloer?
Rosa Parket heeft bewust gekozen voor houten vloeren en maakt al 27 jaar gebruik van dezelfde toeleveranciers. De vloeren die ze leveren komen uit Europese bossen en staan voor duurzaamheid en zijn ecologisch verantwoord. Voor elke boom die onttrokken wordt aan het bos, wordt er ook weer een nieuwe gepland. Ook de lijmen, oliën en lakken zijn milieuvriendelijk. En hoewel hun hart ligt bij hout, kunt u ook bij hen terecht voor pvc en laminaat vloeren.

Kwaliteit en anders niets!
Een houten vloer koop je niet zomaar. En ook niet voor een paar jaar. Het is wel van belang om voor kwaliteit te gaan. En daarvoor moet je bij Rosa Parket zijn. Er zijn klanten bij die de houten vloer al 80 jaar in huis hebben liggen. Want met de juiste aandacht van Rosa Parket kan uw vloer een leven lang mee.

Ik heb een houten vloer en nu?
Na verloop van tijd ga je gebruikssporen zien op een houten vloer. Om de vloer weer in nieuwstaat te verkrijgen moet er geschuurd worden. De eerste keuze is met welk apparaat je dit gaat doen. Je zou te weinig of teveel kunnen afschuren. Waarbij het al een uitdaging is om door de hele kamer gelijkmatig te schuren. Maar stel je hebt het juiste apparaat, dan ga je enthousiast aan de gang. En is de blijdschap groot wanneer je eindelijk de hele oppervlakte geschuurd hebt. Gauw nog even lakken of oliën en klaar. Gevolg: je hebt veel moeite gedaan, maar het resultaat is niet wat je verwachtte. Bij Rosa Parket weten ze met welk apparaat het schuren dient te gebeuren. Er word vervolgens met verschillende machines, meerdere schuurgangen met verschillende schuurkorrels gewerkt.. Waarbij de vloer egaal afgevlakt wordt. Vervolgens wordt de vloer geolied of gelakt. En zo bereik je een optimaal resultaat en …… tevreden klanten.

Spullen nodig
Rosa Parket heeft een webshop waar alle middelen voor onderhoud aan uw vloer te vinden zijn. Check daarvoor even de site www.rosaparket.nl. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om telefonisch uw bestelling door te geven.

Verhuizen
Half december gaat Rosa Parket verhuizen. Een aantal jaren terug kochten ze een bedrijfspand in Veenendaal aan de Ravelijn, nabij van der Valk. Hier zit ook een bovenverdieping bij die als showroom zou kunnen worden ingericht. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en werken op afspraak, kun je als klant in alle rust je volledig laten informeren over de mogelijkheden van houten vloeren. En dat is de investering van een paar kilometer autorijden meer dan waard.
Uw vloer en Rosa Parket; de juiste keuze!

Afbeelding