Ingezonden 'Vrienden van Sinterklaas' bedankt!

Sinterklaas Blije gezichten, vrolijk gekleurde Pietenmutsen, handjes als kommetjes om pepernoten of een mandarijn te ontvangen!

Als Woudenberger kijk ik met veel plezier terug op de feestelijke activiteiten rondom het Sinterklaasfeest die het dorp een beetje kleur en beweging gaven de afgelopen weken.

In deze periode van vooral dingen die niet kunnen heeft de stichting "Vrienden van Sinterklaas" gezocht naar mogelijkheden om er voor kinderen een feestelijke periode van te maken.

Veel vrijwilligers hebben hun tijd gegeven om de rijtoer door het dorp tot een succes te maken. Wat veel blije gezichten waren er te zien door het hele dorp! Jong en oud kwamen hun huis uit en genoten van de vrolijke stoet. Ook de puzzelmiddag in het dorp was feestelijk. Dansende Pieten die pepernoten uitdeelden aan blije kinderen zorgden voor ontspanning en vrolijkheid. Hoe belangrijk in deze tijd. Iets om naar uit te kijken! 
En dan ook nog een middagje lampionnen knutselen. Sint en Piet moeten van alle markten thuis zijn.

Ik spreek mijn waardering uit aan de activiteitencommissie en alle vrijwilligers die gezocht hebben naar de mogelijkheden om activiteiten zo optimaal mogelijk door te laten gaan.
Waardering voor de belangeloosheid, tijd en betrokkenheid die zij geven met maar één ding als ruil: 'Een lach op het gezicht van een kind!'

Daarom.... Stichting 'Vrienden van Sinterklaas' bedankt!