Annulering bijeenkomst 75-jarigen

WOUDENBERG Voor de 75 jarigen bijeenkomst gepland voor 26 november a.s. was de Camp al gereserveerd, totdat de Corona besmettingen weer fors toenamen, ook in onze regio.

Weliswaar zijn de meeste van de 75 jarigen goed gevaccineerd, maar ook landelijk blijkt dit niet altijd afdoende bescherming te bieden. 

Ook het sociale karakter van de bijeenkomst kwam in de knel doordat er voldoende afstand moest worden 

gehouden, wat weliswaar in de Camp had gekund, maar de gezelligheid zeker niet ten goed was gekomen.

Met pijn in het hart heeft het bestuur daarom in samenspraak met wethouder Marleen Treep besloten om de voor 26 november a.s. geplande bijeenkomst, opnieuw te annuleren. 

Zelfs met een adequate toegangscontrole en voldoende afstand vindt het bestuur het niet verantwoord om met zoveel mensen bij elkaar te komen.

Er is al wel een nieuwe datum geprikt te weten: 20 mei 2022. Tegen die tijd krijgen genodigden opnieuw een uitnodiging via de gemeente.

Er wordt hierbij uitgegaan dat de corona-perikelen dan afgezwakt zullen zijn, naast een mogelijke boostervaccinatie die voor de leeftijdsgroep de volgende maanden gepland staan. Het bestuur is van mening niets anders te hebben kunnen beslissen. Voor vragen kunt u zich wenden tot de Senioren Welzijn Organisatie Woudenberg