PubQuiz 't Spoor
PubQuiz 't Spoor 't Spoor

’t Spoor Pubquiz

Algemeen

27 november Plant-dag Nieuwoord 

WOUDENBERG Help ook mee op de plant-dag in de wijk Nieuwoord op zaterdag 27 november. Voor alle omwonenden, buurt- en dorpsgenoten wordt er een gezamenlijke plant-dag georganiseerd bij de aan te leggen “Heuvelrugvoorbeeldtuin” in de wijk Nieuwoord. 

De tuin komt tussen het wandelpad aan de buitenrand van de wijk en de Randweg. De burgemeester, mevrouw Yvonne van Mastrigt, zal de dag feestelijk openen en het bordje “Heuvelrugtuin” plaatsen. Er worden inheemse plantensoorten aangeplant en bloemzaadmengsels ingezaaid. Ook wordt er een wilgentenen afscheiding gevlochten. Dit in het kader van het ‘Project Heuvelrugtuinen’ in Woudenberg, met als doel samen met de buurt te werken aan biodiversiteitsherstel en klimaatadaptatie. Svp van te voren aanmelden vóór 25 november via mail:willemdegroote@gezondwerk.nl of tel. 0653179044 


Buurtvereniging 
’t Spoor Pubquiz

WOUDENBERG Vrijdagavond 12 november was het dan zover: de eerst pubquiz van de buurtvereniging zou plaats vinden. Er hadden zich 8 teams van 5 personen opgegeven voor een gezellige avond. 

De avond werd geleid door Mike van Oosterom. Hij had verschillende vragen van verschillende categorieën voorbereid, welke in goede aarde vielen. Na een spannende strijd werden om ca. 22.30 uur de winnaars bekend gemaakt en dat waren de Wijsneuzen. Zij ontvingen een tegoedbon om vrij te besteden bij onze buren, Schimmel 1885. Wij kunnen terugkijken op een geslaagde avond en zullen dit zeker volgend jaar weer in ons programma opnemen.


Resultaat 1e rond WK Karaoke

WOUDENBERG Dankzij televoting heeft Esther tot nu toe een 36 plaats weten te bemachtigen (het stemmen gaat exact hetzelfde als met het Eurovisie Songfestival, alleen kan je op je eigen land stemmen). 

Zaterdag is een tweede en beslissende ronde voor de finale. En dan kunnen de stemmen goed gebruikt worden. Er mag weer gestemd worden middels de volgende link: https://www.karaokeworldchampionships.com/vote/