Afbeelding
foto: Pexels

Skills & Fun beweeg- en spelles

Algemeen

Woudenberg - Er is een nieuwe, super gezellige beweeg- en spelles voor kinderen van 6-12 jaar waar je verschillende oefeningen gaat doen in diverse beweegvormen. Het blijkt dat het op jonge leeftijd opdoen van deze beweegervaringen zorgt voor een gezonder, fitter en actiever leven. De training wordt op woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur in De Camp gegeven door kinderfysiotherapeuten Petra, Jetske, Melissa en Emma van de Geeresteingroep.

Door deze training bereik je meer zelfvertrouwen en een gezondere leefstijl met minder blessures. De les is voor jongens en meiden die (nog) geen sport hebben gevonden, voor kinderen die niet zo graag bij een vereniging aansluiten en ook voor kinderen die een extra keer in de week willen sporten, ter aanvulling op andere sporten.
De lessen worden gegeven volgens de principes van het Athletic Skills Model (ASM). Dit is een methode waarbij kinderen zich door veelzijdig bewegen optimaal kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor betere sportprestaties, een gezonder leven met minder blessures en meer plezier voor elke beweger of sporter.
Aanmelden of heb je vragen? Mail dan naar Petra Niezing via: p.niezing@geeresteingroep.nl of bel: 033 2861983. Kosten 150 euro tot de zomervakantie 2022.