Afbeelding
Foto: redactie

Keller aan zet voor Kika

Algemeen

Leerwerkloket regio Amersfoort komt naar je toe

WOUDENBEG Vanaf oktober 2021 zitten wij maandelijks van 10.00-12.00 uur bij één van de bibliotheken bij jou in de buurt.  

1e maandag van de maand Bibliotheek Woudenberg Dorpsstraat 40. Een afspraak maken is niet nodig, kom gewoon langs voor een kort gesprek. 

ADVIES OVER LEREN EN WERKEN

Vanuit het Leerwerkloket geven wij je kosteloos advies en helpen we je waar mogelijk met zoeken naar een leerwerkplek of opleiding waar jij helemaal op je plek bent. Iedereen die vragen heeft over leren en werken is bij ons welkom. Wij zijn er voor jong en ouder, voor mensen met en zonder uitkering, voor mensen met en zonder werk. Voor iedereen dus.

U kunt kosteloos terecht voor informatie over:

Loopbaanoriëntatie, Leerwerktrajecten , Branche-opleidingen en BBL-opleidingen, Financiële regelingen, Informatie over arbeidsmarkt en opleidingen, Om- her- en bijscholing, Competentietesten.


Keller aan zet voor Kika

WOUDENBERG Woensdag 1 december om 15.00 uur gaat Arnold Keller een recordpoging doen om zoveel mogelijk keer de winkelwagen te verplaatsen. Ondersteun deze poging door te doneren aan KIKA.

Ga naar www.actievoorkika.nl/keller-aan-zet-voor-kika en help Arnold Keller en de SNO Woudenberg om zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA.


Vaccinatiegraad Woudenberg

WOUDENBERG De vaccinatiegraad per 14 november is als volgt: 12 jaar en ouder: 80% 1e prik (landelijk 86,4%) en 79% volledig (landelijk 82,7%). 18 jaar en ouder: 83% 1e prik (landelijk 88,3%) en 81% volledig (landelijk 84,7%)


Lege batterijen inleveren

WOUDENBERG In de hal van het gemeentehuis staat nu een inleverbox voor lege batterijen. Lever hier je oude batterijen in, dan worden ze omgesmolten tot grondstof voor het maken van nieuwe producten zoals een dakgoot, kaasschaaf of een fiets.

Afbeelding