Ilse van de Burgwal
Ilse van de Burgwal / foto: Esther Meijer

Wereldkampioen Ilse van de Burgwal in het Cultuurhuis

Algemeen

WOUDENBERG Op zaterdagochtend 20 november kunt u bij wereldkampioen Ilse van de Burgwal op de koffie in het Cultuurhuis. Ilse van de Burgwal is meervoudig wereldkampioen rolstoelbadminton, topsporter, bondscoach én woonachtig in Woudenberg. 

Ze vertelt honderduit over haar eigen sport en aanverwante sportzaken. Zoals mentale en fysieke gezondheid, presentatie, sponsoring, hoe is het om in de schijnwerpers te staan en het trainerschap. Ilse vindt het leuk jou te ontmoeten: “Ik ga je meenemen in mijn verhaal over tegenslag, doorzettingsvermogen en wat dat mij heeft gebracht; 10 jaar geleden werd ik wereldkampioen rolstoelbadminton en afgelopen zomer ben ik als bondscoach van het NL para-badmintonteam op de Paralympische Spelen in Tokyo geweest. Als bondscoach train ik spelers om het beste uit zichzelf te halen. Ik kan er veel over vertellen, maar ik ben ook heel benieuwd naar jouw vragen.”

Ilse van de Burgwal heeft in haar leven vele hoogte- en dieptepunten mee gemaakt; van een ongeluk waardoor ze rolstoelafhankelijk is geworden tot aan Wereldkampioen rolstoelbadminton. Deze hoogte- en dieptepunten hebben haar gemaakt tot een energieke, krachtige, unieke powervrouw. `Be Bold, Be Brave, Be you` is haar motto. Een succesvolle dame die u, onder het genot van een kopje koffie, meeneemt in de wereld van topsporters. Zowel volwassenen als kinderen kunnen haar het hemd van het lijf vragen.

Tijd: 10.30-12.00 uur. De toegang is gratis. We volgen de landelijke coronarichtlijnen van de overheid. Neem dus wel je coronatoegangsbewijs of herstelbewijs of negatieve testuitslag, ID en indien nodig je mondkapje mee. Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg, Dorpsstraat 40, Woudenberg. Vooraf reserveren via e: info@cultuurhuiswoudenberg.nl. www.cultuurhuiswoudenberg.nl.