Afbeelding
Huibrecht van Donselaar

Estafettepen: Huibrecht van Donselaar

Algemeen

Geboren op: 17-12-1997.

Geboorteplaats: Amersfoort.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Sinds een jaar of 6 samen met Lianne, vorige maand getrouwd!

Hobby’s: (zaal)voetballen, lekker uiteten/ terassen met vrienden, Formule 1 kijken. Ook lees ik graag een boek, maar dit moet wel in combinatie zijn met de Spaanse zon en een ijskoud biertje J

Opleiding: Junior accountmanager (MBO 4).

Huidige beroep: Verkoopadviseur bij Vallei Auto Groep in Ede.

Wat vind je leuk aan dit werk: Vooral het contact met klanten en de vreugde als de klant zijn/haar nieuwe auto komt ophalen. Prachtig!

Waar kun je meer tijd voor nemen: Avondjes bankhangen :P

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Klaag niet over hoe moeilijk het is, bedenk een plan zodat je niet meer hoeft te klagen. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Christelijk. 

Als vrijwilliger actief in: Ha, vrij weinig op dit moment. Een slechte smoes met iets van te weinig tijd……

Waar krijg je het meeste energie van: Doelen behalen, ga ik erg lekker op! Zowel zakelijk als prive J 

Hoe breng je je vrije tijd door: Vooral met vrienden, avondjes met een borrel en zo af en toe een kaartspelletje. 
Van welke sport word jij actief: Ik voetbal nu zo’n 12 jaar bij Valleivogels in Scherpenzeel, daarnaast voetbal ik ook in de zaal in Veenendaal en Scherpenzeel. Maar verder vind ik vrij veel sporten leuk om te doen! Naast voetballen zijn tennis en volleybal mijn favoriet. 

Van welke muziek word jij blij: Mijn muzieksmaak valt niet bij veel mensen erg lekker, maar waar ik het meest naar luister is de Franse Maitre Gims. Wat een stem heeft die gozer. Zijn nummer ‘’Naïf’’ is mijn favoriet!

Favoriete vakantie is in: Spanje of de Canarische eilanden met als favoriete eiland Lanzarote.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Italiaans vind ik erg lekker. Lasagne is top maar een lekkere pasta ben ik ook wel voor te porren.

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Hou je vrienden dichtbij, heel veel momenten in het leven zouden zonder je vrienden een stuk minder leuk zijn.

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Ik heb nogal een ochtend humeur, dus ik word liever niet wakker gemaakt ;)

Goede voornemens: Eerst denken en dan doen, heb er wel een handje van om de verkeerde volgorde aan te houden ;)

Welke droom zou je graag uit zien komen: Ik heb niet perse dromen eigenlijk, ik ben al erg tevreden met wat ik nu heb. Ooit kinderen mogen krijgen lijkt me wel fantastisch! Verder als mijn familie en vrienden gezond mogen blijven ben ik meer dan gelukkig!

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Ik denk dat mijn vrienden mij een leuk, enthousiast gezelligheidsdier vinden. Ik vind zelf dat ik ook vrij grappig ben, maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: In het midden van het dorp een leuk plein met verschillende terrasjes.

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Pfff, geen idee. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Mooiste plekje in Woudenberg is voor mij toch de nieuwbouw wijk de Hoevelaar waar ik sinds een maandje woon. Verder nog niet heel bekend met de ‘hot spots’ in Woudenberg.

Wie of wat is belangrijk in je leven: Lianne, vrienden en familie.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Heel veel eigenlijk! 

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor:  De overwinning van Ajax op Dortmund ;) En uiteraard dankbaar voor alles wat voor mij heel vanzelfsprekend is maar voor zoveel anderen niet!

Estafettestokje gaat naar: Merel Blokhuis

Omdat: Merel is het nichtje van Lianne en is een van de vele jong volwassenen in Woudenberg, erg benieuwd wat haar antwoorden zijn. En verder is Merel één van mijn meest favoriete Woudenbergse ;)