Foto: Roos Stijl
Foto: Roos Stijl

Roos Stijl, mode die bij je past

Ondernemend

SCHERPENZEEL Al bijna 2 jaar vinden we in Scherpenzeel de winkel van Rosanne: Roos Stijl, stijl voor jou & mij, een winkel die sfeer en gezelligheid uitstraalt. Voor elke vrouw een winkel waar je graag even binnenloopt.

In de winkel van Roos Stijl zien we veel verschillende merken en stijlen, waardoor het een dames modezaak is waar voor elke vrouw voldoende keus is. 

Een nieuw merk is Mos Mosh, duurzame trendy jeans in maat 26 tot en met 34. Maar ook van de mooie bekende merken zoals Pomme Amsterdam, Fabiënne Chapot en Anna vind je een mooie collectie bij Roos Stijl. 

Om een kledingset compleet te maken verkoopt Roos Stijl ook schoenen van de merken Dwars en Babouche, van een stoere laars tot een heerlijke sneaker en van een leuke pump tot een vlotte loaferschoen in de maten 37 tot en met 42.

Winter 2021/2022 en een leuke aanbieding

De nieuwste trends voor de winter van 2021/2022 zijn wijde broeken en jeans, hoge broeken, gecombineerd met blouses met pofmouwen en een gilet of spencer is ook helemaal van deze tijd. Het kleurbeeld is veelkleurig, veel kleuren blauw, groen en bruin, maar ook de naturel tinten en uni kleuren doen het goed deze winter. 

In de komende week is er een leuke actie bij Roos Stijl. Bij aankoop van € 100,00 aan kleding ontvangt de klant € 20,00 korting, dus een goede reden om even te gaan kijken naar de leuke kleurrijke collectie.

Bij Roos Stijl word je geholpen door dames met veel ervaring die je goed advies kunnen geven over de kleding die veelal op een duurzame manier is geproduceerd. In de winkel heerst een ongedwongen sfeer waardoor het prettig winkelen is. 

Als een kledingstuk niet helemaal perfect past, is er een coupeuse die de kleding naar de wens van de klant kan vermaken. Tijdens de inkoop let Rosanne er ook goed op dat de producten die ze inkoopt op een eerlijke manier zijn gemaakt. 

Vriendinnenshopavond

Zoek je een leuk vriendinnenuitje of een avondje uit met je zussen? Bij Roos Stijl zijn er ook mogelijkheden om een vriendinnenshopavond in te plannen. Hoe leuk is dat om samen met je vriendinnen of zussen een avond naar Roos Stijl te gaan en daar alle mooie items te passen en met elkaar een leuke set uit te zoeken. Vraag bij Roos Stijl naar de mogelijkheden.

In de webshop van Roos Stijl is de collectie te vinden. In de verschillende categorieën is de website duidelijk en overzichtelijk samengesteld.

Cadeautjes

Voor de feestdagen heeft Roos Stijl een mooie collectie oorbellen en armbanden en andere artikelen die leuk zijn om cadeau te doen tijdens de komende feestdagen.

Roos Stijl is te volgen op Facebook en Instagram en kijk ook eens op de website naar de collectie die op dit moment op voorraad is 

Zie website https://www.roosstijl.nl/