Jantine en Gerda
Jantine en Gerda / foto: Redactie

Goede schoenen komen van Pas

Ondernemend

Al ruim 125 jaar vinden we in Scherpenzeel een schoenenwinkel, maar Jantine en Gerda hebben 2 jaar geleden de stap gezet om deze winkel over te nemen en het voort te zetten op een manier die al zoveel jaren staat voor service en kwaliteit.

In het gezellige centrum van Scherpenzeel loop ik bij Pas schoenmode binnen waar een verrassend ruime collectie schoenen is te vinden. 

Een winkel die duurzaamheid van de schoen hoog in het vaandel heeft staan.

Kinderen

Pas verkoopt al schoenen voor kinderen die hun eerste stapjes zetten. Juist voor de groeiende kindervoet is een goede ondersteuning van de voet belangrijk. 

De kindervoeten worden zorgvuldig opgemeten, zowel in lengte als in breedte. Er is een mooie collectie met bekende kindermerken als: Redrag, Twins &Trackstyle, Hip en Shoesme. 

Doordat een aantal mensen in het team van Pas Schoenmode een opleiding heeft gevolgd voor podologie en pedicure, is er genoeg kennis in huis om mensen goed te kunnen adviseren welke schoen er bij de voet van de klant past. Dit geeft de klant het vertrouwen dat ze een schoen kopen die goed zit en van goede kwaliteit is. 

In het pand van Pas Schoenmode is een pedicure praktijk gevestigd, die ook in de schoenenwinkel advies kan geven voor de juiste schoenen bij specifieke voetproblemen. Daarnaast is er een samenwerking met podoloog Bremmer uit Ederveen.

Trends

Inspelen op nieuwe trends in de collecties is belangrijk. Zo zien we dit najaar gave trends als de hoge chelseaboot, chunky zolen en mooie vrouwelijke schoenen in donkere en lichte natuurtinten. 

Bekende merken zoals Gabor, PaulGreen, Floris van Bommel en échte modemerken als ViaVai, Maruti en RedRag. Maar ook comfort merken zoals X-sensible, Durea en Memphisto.

Ook mannen slagen bij Pas. Met merken als Floris, Blackstone en Australiën is er een mooie collectie gemaakt van duurzame leren. Vaak geproduceerd in Italië of Portugal.

Comfort

Comfortschoenen zijn heerlijke schoenen voor mensen die veel lopen, maar ook voor mensen die voetproblemen hebben. 

Er zijn schoenen die kunnen helpen om het lopen te verlichten doordat het materiaal zich aanpast aan de voet. 

In de toekomst zijn er ook ideeën om een loopevent te organiseren waarbij je kunt proeflopen om je ideale comfortschoen te vinden.

Samenwerken

Pas Schoenmode vindt het belangrijk om samen te werken met andere ondernemers uit Scherpenzeel. Zo vind je in de winkel kleding van Bij LON mode zodat ze elkaars collectie kunnen aanbevelen. 

Pas schoenmode laat via hun website een deel van de collectie zien en deelt veel nieuwe schoenen en trends via Facebook en Instagram, maar schoenen moet je voelen en proberen. Daarom is het advies om voor de aankoop van een schoen naar de winkel te komen. 

Een winkel die steeds meer een regionale functie krijgt en waar je nog gratis voor de deur kunt parkeren.

Het team van Pas geniet er enorm van als er een nieuwe collectie binnen komt. Dat is elke seizoen weer een hoogtepunt. 

Maar vooral de waardering van de klanten die laten blijken dat ze tevreden en blij zijn met hun aankoop, geeft het Pas verkoopteam een goed gevoel.

Pas, de gezinswinkel waar iedereen kan slagen!

Voor informatie over de winkel: https://www.passchoenmode.nl/ of volg hen via Facebook of Instagram.