Barbar Boers
Barbar Boers / foto: LemonShot fotografie

Geijtenbeek & Boers makelaars: het beslissende duwtje in de rug voor (ver)kopers

Ondernemend

Geijtenbeek & Boers makelaars is de hoeksteen van de lokale en regionale huizenmarkt. Wie huisvesting zoekt of die juist wil verkopen, vindt bij Geijtenbeek & Boers een fraai gepresenteerd aanbod. Bovendien loopt er voor klanten momenteel een heel interessante actie.

Barbara Boers, als register makelaar taxateur werkzaam bij Geijtenbeek & Boers, last tussen haar drukke werkzaamheden een momentje in voor LetOp Woudenberg. Het tekent de dynamiek bij zowel haar makelaarskantoor als in de hele vastgoedmarkt. Zo nam Geijtenbeek & Boers bijvoorbeeld BreurMakelaars in Maarn over en breidde het zo haar dienstengebied verder uit. “We zitten in een transitiefase. Nick werkt nog mee voordat hij terugtreedt. Zo profiteren wij van zijn ervaring en kunnen we Breur Makelaars mooi integreren in ons bedrijf, ook als het om huisstijl en uitstraling gaat.” 

Unieke klantactie

Klanten van Geijtenbeek & Boers weten dat die uitstraling een belangrijk element van de service van hun makelaar is. Wat bijvoorbeeld mooi tot uiting komt in de glossy ‘Dromen én Wonen’. Boers is trots op dat onderdeel van de bedrijfscommunicatie. “Met onze glossy, die aan het begin van ieder seizoen uitkomt, krijgen de lezers in Woudenberg, Maarsbergen, Maarn en Doorn een mooi beeld van het relevante actuele huizenaanbod. Daarnaast besteden we aandacht aan ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en zetten we de schijnwerper op interessante ondernemers uit Woudenberg en omgeving.” Naast die impuls aan het lokale bedrijfsleven, geeft Geijtenbeek & Boers bovendien een interessante prikkel aan verkopers. Barbara: “Wie nu bij ons zijn huis verkoopt, krijgt gratis een verhuiskar en opslag aangeboden. De verhuiskar kan bij het Esso-tankstation worden opgehaald en de inboedel kan bij Antonides in Maarsbergen worden opgeslagen. Erg handig natuurlijk! We vinden het leuk om onze klanten ook op een dergelijke manier te faciliteren.”

Digitale wandeling door je nieuwe huis

Toch nog even terug naar die presentatie, want wie zijn huis op de juiste wijzen in de juiste etalage laat plaatsen, verhoogt zijn kansen op snelle verkoop aanmerkelijk. Die ervaring hebben veel klanten van Geijtenbeek & Boers ook. Barbara legt uit waarom. “We hebben een eigen fotograaf in dienst die naast hele mooie foto’s ook 3D-afbeeldingen maakt met plattegronden erin, zogenaamde Matterport. Die technologie maakt het mogelijk om je woning als het ware als een poppenhuis te bekijken en verdieping voor verdieping door misschien wel jouw nieuwe huis te lopen. Ook maken we droneopnames van woningen.” Zo kan niet alleen een aantrekkelijk visueel pakket worden gemaakt, het kan ook nog heel snel, vertelt Barbara. Dergelijke visuele producten vinden hun weg naar relevante platformen, zoals Facebook. “Dat is een goede plek om je presentatie onder de aandacht te brengen. We maken dan ook regelmatig filmpjes voor onze klanten. Mooi verzorgd met intro, huispresentatie en outtro vinden die hun weg naar Facebook. Juist omdat een huis kopen in belangrijke mate een emotioneel proces is, helpt die werkwijze onze klanten aan een prettig en voortvarend verkoopproces. Wij geven graag dat beslissende duwtje in de rug.