Banketbakkerij Ritmeester telt samen met Bakpiet af tot 5 december

Ondernemend

Woudenberg Banketbakkerij Ritmeester biedt de komende periode een leuke sinterklaasactie; een actieve aftelkalender tot 5 december.

Aftelkalender

Vanaf vrijdag 5 november, ligt er voor elke klant die een Sinterklaaspakket koopt, met daarin kruidnootjes, speculaascake en een amandelstaaf voor €9,95, een leuke aftelkalender klaar in de vorm van een mijter. Vooral voor kinderen is de aftelkalender een mooie manier om samen af te tellen naar Sinterklaasavond.

Ingrediënten verzamelen

Op 13 november, de dag van de aankomst van Sinterklaas, mag het eerste vakje open gemaakt worden en wordt er een opdracht zichtbaar. 

Zo is er voor elke dag een vakje met een opdracht of een spelletje. Bij de spelletjes worden er ingrediënten verzameld die nodig zijn om kruidnootjes te bakken. Als alle ingrediënten verzameld zijn, kan het deeg om kruidnootjes te bakken ook daadwerkelijk worden opgehaald bij Ritmeester, zodat er thuis gebakken kan worden.

Cadeautjes

Daarnaast geeft de aftelkalender aan, dat er op drie dagen een cadeautje opgehaald mag worden bij de banketbakkerij. Bij het ophalen van de aftelkalender wordt er een kleurig polsbandje meegegeven. Dit polsbandje is tevens het herkenningspunt bij het ophalen van de cadeautjes. 

Schoencadeautje

Wilma Ritmeester hoopt dat veel kinderen enthousiast worden door de sinterklaasactie, en de ingrediënten voor de kruidnootjes bij elkaar gaan zoeken, het deeg ophalen en dan lekker thuis gaan bakken.

Daarnaast is de aftelkalender een leuke tip om als schoencadeautje te geven!

De komende weken zal banketbakkerij Ritmeester iedereen op de hoogte houden met betrekking tot de sinterklaasactie middels Facebook.

Er is een beperkt aantal aftelkalenders beschikbaar, dus wacht niet te lang want op=op.

Wilma Ritmeester hoopt veel blije klanten en kinderen te zien die met de aftelkalender een leuke feestmaand tegemoet gaan. 

Op de foto Wilma Ritmeester
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding