Afbeelding
foto:pexels

Uitdelen mantelzorgattenties

Algemeen

Woudenberg - In november is er weer de jaarlijkse week van de mantelzorg. Als blijk van waardering nodigt Steunpunt Mantelzorg alle mantelzorgers uit om een attentie op te halen. Dit kan op maandag 8 november en dinsdag 9 november tussen 14.00-16.00 uur bij De Kleine Schans, Schans 29 in Woudenberg. De sociaal makelaars zorgen dat koffie, thee met wat lekkers klaarstaat en zijn aanwezig voor vragen of een praatje. Bent u mantelzorger, maar nog niet geregistreerd, dan bent u ook van harte welkom. Wij vragen u dan ter plekke het registratieformulier in te vullen.

Ook worden er twee online lezingen voor mantelzorgers aangeboden. Op woensdag 1 december van 20.00-21.00 uur gaat de webinar over ‘Werken én mantelzorgtaken, worstel jij hier ook mee?’ We geven informatie, tips en handvatten over hoe omgaan met de combinatie werken en mantelzorgtaken en wijzen je de kansen aan voor het verlichten van de mantelzorgtaken.
Op woensdag 8 december is er van 10.00-11.00 uur een webinar over ‘Weerbaarheid en mindset’. Het zal gaan over het klaarstaan en het zorgen voor de ander en het risico dat daarin schuilt dat je zo verbonden bent met degene voor wie je zorgt, dat je eigen gevoel beïnvloed wordt door hoe het met de ander is. Meer informatie en opgave zie www.dekleineschans.nl