Afbeelding

Na 5 jaar nog elke dag bezig met zijn hobby

Ondernemend

WOUDENBERG Na jaren in loondienst besloot Herman Pul de stap te wagen en voor zichzelf te beginnen. Hij koos ervoor zich aan te sluiten bij De Klussenier.  Eind 2016 maakte hij van zijn hobby zijn werk.

Eerste lustrum

Nu, 5 jaar later, heeft hij nog geen dag spijt gehad van die beslissing. Niet alleen zit hij goed in het werk, ook is hij nog geen dag niet met plezier aan het werk gegaan. En wat je uitstraalt naar buiten toe, komt blijkbaar naar je terug.

De Klussenier

Het was destijds een bewuste keuze om Klussenier te worden. De formule past Herman helemaal. Regelmatig gaat hij samen met collega Klusseniers op klus. 

Erg handig om gebruik te kunnen maken van collega’s zonder zelf gelijk personeel aan te moeten gaan nemen. Of elkaar werk te kunnen gunnen wanneer je zelf geen tijd hebt. En omdat Herman heeft bijgetekend, zal hij ook de komende 5 jaar een trotse Klussenier zijn. En binnenkort zelfs met een elektrische bus, want ook Herman wil graag een steentje bijdragen aan het milieu.
Alles mogelijk
Niet alleen is Herman zelf niets te gek en kan hij maken wat zijn ogen zien, ook denkt hij volledig mee met wat de klant wil. Recent nog was er een klant die graag zelf wilde gaan klussen. Maar hij kwam er niet helemaal uit. Geen punt voor Herman; hij ging de beste man gewoon een dagje assisteren. Met een geweldig resultaat als gevolg. Klant enorm blij en Herman deed weer een dag wat hij het liefste doet: klussen!

Uiteenlopend werk

Het werk is de afgelopen jaren niet echt veranderd. Wel komen er steeds meer klussen bij die langere tijd in beslag nemen. Zo is er een klus in Utrecht waar het om een verbouwing gaat van 3 huizen. 

Hier heeft Herman de hulp ingeroepen van een collega Klussenier en samen gaan zij diverse bouw- en verbouw zaken aanpakken. Een badkamer plaatsen, een zolder verbouwen of een keuken, allemaal klussen waarvoor je bij Herman Pul terecht kunt. Tezamen met zijn immer aanwezige glimlach wordt een verbouwing in huis een feestje. En wie wil dat nu niet ?
Meedenken met de klant
Het allerbelangrijkste is meedenken met de klant. En dat houdt niet op bij de klus zelf. Wanneer je bijvoorbeeld een badkamer verbouwt, is de kans groot dat je enige tijd niet kunt douchen. Niet bij Herman Pul. Hij installeerde een mobiele douchecabine op de veranda met een warmtepomp. Gevolg: geen enkele hinder van de verbouwing.

Klussenier Herman Pul, voor elke klus het juiste adres!

Als je hobby je werk kan worden, is het leven mooi