Samen staan we dagelijks voor u klaar!
Samen staan we dagelijks voor u klaar!

Albert Heijn Woudenberg weer helemaal up to date

Ondernemend

WOUDENBERG Het afgelopen jaar stond in het teken van aanpassingen in de winkel van AH Woudenberg. Dit was opgedeeld in 3 fases. En we zijn blij te kunnen melden dat we klaar zijn en weer helemaal up to date, aldus supermarktmanager Geurt de Wit.

Als eerste werd in maart van 2021 het versplein aangepakt. Vervolgens werd een aantal zelfscan kassa’s gerealiseerd en nu, in de laatste fase, was de indeling en uitbreiding van de schappen aan de beurt. Al deze aanpassingen waren noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de nieuwe formule van Albert Heijn. Een nieuwe formule die geheel in het teken van de klant staat; nog meer aandacht voor het verse product, snellere doorloopmogelijkheid in de winkel en een ruimer assortiment.

Versplein

Omdat de verwachting is dat in de toekomst het allemaal gaat draaien om het versproduct, schakelt Albert Heijn nu al voor hierin. Nu lag de versafdeling er altijd al mooi bij, het is en blijft de kunst om je constant te vernieuwen en verbeteren. En dat is wederom gelukt, als je luistert naar de reacties van klanten.

Zelfscan kassa

Om de doorloopsnelheid te bevorderen, is de winkel nu ook uitgerust met zelfscan kassa’s. Hoewel Albert Heijn Woudenberg enorm veel waarde hecht aan direct contact met klanten, is er nu ook gedacht aan de klant die graag snel zijn boodschappen wil doen. Waarbij er nog steeds kassa’s zijn die u willen helpen met afrekenen.

Assortiment uitbreiding

Door het kunnen toepassen van een extra schap door de hele winkel heen, heeft Albert Heijn Woudenberg haar assortiment kunnen uitbreiden met maar liefst 1500 artikelen. Door wederom de winkel op een overzichtelijke manier in te delen, zal je niet snel last krijgen van keuze stress. Terwijl het nu wel mogelijk is om kennis te maken met nieuwe producten.

De toekomst

Toen Geurt de Wit destijds, nu 8 jaar geleden, de uitdaging aanging in Woudenberg, was zijn grote droom dat er een nieuwe Albert Heijn winkel zou gaan komen. En die droom komt steeds dichterbij de realiteit. Met nog een slag om de arm inzake bepaalde goedkeuringen, zal er in de eerste helft van 2023 een nieuwe winkel zijn. 

Waar de huidige winkel een oppervlakte van 1100 vierkante meter kent, zal de nieuwe winkel ruim 1800 vierkante meter gaan zijn. En om te zorgen dat er meer mensen de Albert Heijn kunnen gaan bezoeken, is er ook gedacht aan het realiseren van extra parkeerplaatsen.

Woudenberg groeit

Met de nieuwe inrichting nu en de nieuwe winkel straks, is Albert Heijn Woudenberg al klaar voor de groei die de gemeente Woudenberg doormaakt. 

Zonder hierbij concessies te doen aan kernwaarden zoals service, klantgerichtheid en het juiste assortiment tegen de juiste prijs. 

Kortom, Albert Heijn Woudenberg is er klaar voor om u te ontmoeten, nu en in de nabije toekomst!

een impressie van de nieuwe indeling