Jhony Stalman
Jhony Stalman Jhony Stalman

Jhony Stalman lijstrekker VVD Woudenberg

Algemeen

WOUDENBERG VVD Woudenberg heeft op de algemene ledenvergadering van 13 oktober 2021 Jhony Stalman gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Hiermee stelt Stalman zich opnieuw kandidaat om de VVD Woudenberg naar een goed verkiezingsresultaat te leiden.

 Jhony Stalman is 54 jaar en woont sinds 2008 in Woudenberg en sinds 2018 actief in de Woudenbergse politiek. Naast de politiek heeft Jhony Stalman een adviesbureau in de marketing en communicatie, waarbij hij zich de laatste jaren richt op het onderwijs. Momenteel werk hij samen met Walhallab, een plek waar jongeren hun talent kunnen ontwikkelen. Doel is om Walhallab verder te gaan uitbreiden in Nederland. Het is mooi dat we de koers die wij 4 jaar gelden hebben ingezet verder kunnen uitbouwen. Belangrijk speerpunt voor de VVD Woudenberg is “ruimte”; ruimte voor ondernemers om zich te kunnen ontwikkelen, ruimte voor starters om een kans te hebben op de woningmarkt, ruimte voor de zorg om de hulp dichtbij te zoeken, de enige ruimte die wij niet willen geven is de financiën, die moeten gewoon op orde zijn.

Voorzitter Manfred Vogels is blij met de keuze voor Jhony Stalman als lijsttrekker “Jhony heeft met de VVD Woudenberg enorme indruk gemaakt in de regio, als eenmansfractie in de Raad en in de coalitie heeft hij een verschil kunnen maken in Woudenberg. Met zijn no nonsense aanpak en charismatische stijl van besturen ben ik zeer blij dat hij voor de komende periode de kar wil gaan trekken.”