Kleine woningen

WOUDENBERG - De gemeente Woudenberg en Omnia Wonen zullen samen 30 klein maar fijn woningen bouwen. Dat vertelde wethouder Marleen Treep tijdens de commissievergadering.

‘Het bestuur van Omina Wonen heeft vanmiddag het investeringsbesluit genomen,' zei ze. ‘We hebben hier zo lang aan gewerkt. 

Ik kon het in eerste instantie maar moeilijk geloven.' De commissieleden toonden zich bijzonder verheugd met dit nieuws. ‘Top,' vond Moniek van de Graaf, fractievoorzitter van de PvdA/GroenLinks. 

Treep vertelde dat Omina Wonen en de gemeente 30 huizen gaan bouwen. Dit was een belangrijke wens uit het collegeakkoord. Op deze manier wil de gemeente starters op de woningmarkt helpen. Treep beloofde dat er een informatieavond zou komen. Belangstellenden en omwonenden kunnen dan horen wat er op stapel staat.

Bingo buurtvereniging ’t Spoor

WOUDENBERG Buurtvereniging ’t Spoor heeft sinds lange tijd weer een bingo gepland en wel op 15 oktober in het Spoorhuus aan de Spoorlaan 3. Iedereen is van harte welkom. 

Vergeet niet uw corona-toegangsbewijs mee te nemen! De zaal is open om 19.30 uur en de bingo begint om 20.00 uur. Er zijn 8 speelrondes en een Superronde (met leuke prijs).

Corona Test-bus bij de Camp

WOUDENBERG Vanaf 11 oktober wordt er niet meer in de Camp getest op corona maar zal dit gebeuren in de corona test-bus die op de parkeerplaats van de Camp staat. Deze bus is van maandag t/m zaterdag open van 09.00 – 15.45 uur. 

Om te testen moet je wel een afspraak maken bij de GGD. Het telefoonnummer hiervoor is 0800-1202 of via coronatest.nl. Voor vaccineren zonder afspraak kun je voorlopig nog wel terecht in de Camp op donderdag.