Op de koffie bij WAUW!- denbergers

WOUDENBERG Op zaterdag 9 oktober kun je vanaf 10.30 uur `Op de koffie bij Wauw!denbergers` in het Cultuurhuis. 

Wethouder Marleen Treep en Stichting Duurzaam Woudenberg praten u bij over duurzaamheidszaken in de gemeente. De Energiecoaches en RepaircafĂ©-reparateurs van Duurzaam Woudenberg geven acte de prĂ©sence. De Wereldwinkel is ook aanwezig met een stand. Om 11.30 uur worden de winnaars bekend gemaakt van de Zelf-zaai-wedstrijden. Ga in gesprek met een kopje koffie. De toegang en koffie zijn gratis. Op de koffie bij WAUWdenbergers vindt plaats tijdens WAUW!denberg. De WAUW!week is van 4 t/m 9 oktober en vol met praktische informatie en inspirerende activiteiten over duurzaamheid waarbij het thema `De wereld van morgen begint bij jou` centraal staat. Met op woensdag 6 oktober politiek debat, vrijdag 8 oktober Huiskamerquiz `Groen moet je doen. Meer informatie op www.woudenberg.nl/wauwdenberg en www.cultuurhuiswoudenberg.nl 


Voorhofmarkt 2.0

WOUDENBERG Op zaterdag 6 november wordt de Voorhofmarkt 2.0 van de Voorhofgemeente gehouden van 9.30 - 14.30 uur op de Nico Bergsteijnweg 139.

Activiteiten zoals het rad van fortuin, verkoop van oliebollen, stroopwafels, potgrond, bloemen/planten, bloembollen, assortiment volwassen- en kinderboeken, cd's en dvd's, speelgoed, 2e hands kinderkleding, rookworsten, koek, horecaplein enz. Mocht u geen verkopers aan de deur krijgen maar toch mee willen doen, laat u dan een reactie achter op kerkelijkbureau@pkndevoorhof.nl en dan wordt contact met u opgenomen. Kortom, een dag om even langs te komen. De gehele opbrengst van deze markt zal zijn voor de noodzakelijke aanpassingen in het kerkgebouw om weer verantwoord samen te kunnen komen.