Alzheimer Café: rechtsbescherming

WOUDENBERG Woensdagavond 13 oktober 2021 bent u van harte welkom in ons Alzheimer Café, afdeling Woudenberg-Scherpenzeel. 

De avond staat in het teken van dementie en rechtsbescherming. Ons Alzheimer Café heeft haar deuren lange tijd moeten sluiten vanwege het coronavirus.

Gastspreker die avond is Bastiaan Veldjesgraaf, notaris Woudenberg-Scherpenzeel. Wanneer u of een familielid geconfronteerd wordt met de diagnose dementie is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Hoe wilt u dat uw zaken geregeld worden als u of uw familielid dit niet meer zelf kan? Welke beslissingen mag u als kind voor uw vader of moeder met dementie wel/niet nemen? Dit betreft o.a. bewindvoering, notariële volmacht en mentorschap. Tijdens de avond is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Belangrijke avond voor familieleden! Ons Alzheimer Café is voor mensen met dementie, mantelzorgers, professionals en belangstellenden. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en vragen u de instructies van onze gastvrouwen te volgen. Daarnaast geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid van uzelf of een huisgenoot.

Het Alzheimer Café vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. Info: 06-866 779 57 of via alzheimerscherpwoud@gmail.com