Uitnodiging Coalitie Erbij Woudenberg

WOUDENBERG De Stichting Coalitie Erbij Woudenberg bestond als stichting, maar ook als organisator van Samen op Zondag, op 15 oktober 2020 vijf jaar! 

Vanwege het COVID-19-virus was het niet mogelijk om dat te vieren. Zij hopen nu op zondag 10 oktober a.s., tijdens hun Samen op Zondagbijeenkomst, haar 5 + 1-jarig bestaan te vieren. Zij nodigen u van harte uit om dit feestelijke moment samen te beleven. U bent welkom vanaf 14.30 uur in het Cultuurhuis. 


Start seizoen Schaats- vereniging

WOUDENBERG Ruim 70 leden van SVW togen afgelopen zaterdag 2 oktober naar de Vechtsebanen in Utrecht om de traditionele startmiddag te beleven.

Deze dag is de seizoensaftrap waarbij clubgenoten samen de eerste streken op het ijs maken. Sterke verhalen van de afgelopen zomer en vol ambities voor het aankomende seizoen. 

Een hoogtepuntje waar jong en oud samen het winterseizoen verwelkomen. Opvallend was het dat deze middag veel ouders met kinderen de ijzers onder bonden.

Een middag in het teken van clubgevoel en verbondenheid tussen jong en oud met liefde voor de schaatssport, waarbij de chocomel met slagroom na afloop een gezellige afsluiting was van deze middag.

Ons selectie lid Lauren Teunissen was in de morgen in de duinen bij Schoorl wezen trainen en in de middag was zij alweer aanwezig op het ijs om onze jongste jeugd training te geven; wat een kanjer die Lauren.

Het is dan ook een mooi gezicht om al deze kinderen training te mogen geven, blije en vrolijke gezichten en wat een inzet om te leren schaatsen. Misschien zit hier wel de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wust tussen?

De jeugdafdeling van Schaatsvereniging Woudenberg is de plek waar het voor vele van de huidige talenten is begonnen. De groep die rond schaatst is enthousiast en dat is het belangrijkste. 

Zij oefenen elke week op zaterdagmiddag om hun schaatsprestaties te verbeteren om aan het eind van het seizoen de felbegeerde schaatsdiploma’s te bemachtigen. 

Alle lezers van deze krant zijn welkom om eens kennis te maken met de mooie schaatssport.

Ben u nieuwsgierig naar ons aanbod, kijk op onze site naar alle mogelijkheden, in ieder geval krijgt u 2 gratis schaatslessen om te zien of u het leuk vindt

www.svwoudenberg.nl