Afbeelding
Foto: Solexverhuur

Solexverhuur Woudenberg toert prachtbedrag bij elkaar

Algemeen

WOUDENBERG Afgelopen seizoen hield Solexverhuur Woudenberg een sponsoractie voor het initiatief Klimmen voor Niek. Afgelopen vrijdag maakten Roel en Coby van de Lagemaat het eindresultaat bekend. Van iedere gereden tour werd een euro apart gezet en dit resulteerde in een slotbedrag van 4.697 euro! 

Een deel van het Klimmen voor Niek team, familie en vrienden waren aanwezig bij de overhandiging van de cheque. Het was voor alle betrokkenen ook een mooie gelegenheid om nog eens na te praten over de beklimmingen van de Alpe d’Huez.


Coronasteun voor vrijwilligers-organisaties

WOUDENBERG Vrijwilligersorganisaties zijn erg belangrijk voor ons dorp. En helemaal in deze tijd zijn de activiteiten die georganiseerd worden onmisbaar omdat ze bijdragen aan het welzijn van onze inwoners.

Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders een regeling coronasteun voor vrijwilligersorganisaties ingesteld. Voor 2020 kon al een aanvraag worden indienen. De regeling wordt nu opengesteld voor aanvragen voor de periode 1-1-2021 tot 1-10-2021.

Heeft uw organisatie in deze periode aantoonbaar minder inkomsten door de maatregelen en kunnen er daardoor geen activiteiten meer worden georganiseerd of zijn er daardoor financiële problemen ontstaan? Dan kunt u een beroep doen op deze regeling. 

Uw aanvraag uiterlijk 31 oktober 2021 in te dienen. Dat kan per mail info@woudenberg.nl of per post Gemeente Woudenberg, t.a.v. Compensatie Coronaregeling vrijwilligersorganisaties, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg.


Oproep: clubmensen

WOUDENBERG De redactie zoekt voor haar nieuwe rubriek ‘Clubmensen’ namen van vrijwilligers die wij aan het woord willen laten.

Kent u iemand hiervoor? Laat het ons weten: redactie@letopwoudenberg.nl