Robert Hek
Robert Hek / foto: Hans van Schaik

Woudenberg en Montfoort blijven onder preventief toezicht

Algemeen

WOUDENBERG De gemeenten Montfoort en Woudenberg blijven in 2021 onder verscherpt, preventief toezicht van de provincie Utrecht. Deze gemeenten zullen daarom voor bepaalde uitgaven toestemming aan de provincie moeten vragen.

Montfoort en Woudenberg stonden sinds 1 januari 2021 onder verscherpt toezicht en kregen de opdracht vóór de zomer een herstelplan in te dienen. Dit herstelplan moest ervoor zorgen dat het structurele en reële evenwicht in de meerjarenraming op tijd kon worden hersteld. 

Hoewel beide gemeenten een herstelplan hebben ingediend, voldeden deze nog niet aan de gestelde eisen.

KWF Kankerbestrijding bedankt collectant voor jarenlange inzet

WOUDENBERG De KWF-collecteweek heeft in Woudenberg het mooie bedrag van € 4.781,26 opgeleverd. Alle collectanten en gevers worden bedankt voor hun bijdrage. Samen kunnen we het verschil maken voor iedereen die ooit te maken krijgt met kanker. Voor het leven én tegen kanker omdat er zoveel is om voor te leven.

Mevrouw Hek heeft zich als collectant 45 jaar ingezet voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Zij werd hiervoor vorige week bedankt en kreeg namens KWF een tinnen collectebusje en een bos bloemen overhandigd. Vanwege haar vakantie werden de presentjes door haar zoon Robert in ontvangst genomen.

Collectanten gezocht

Wilt u ook collecteren voor het KWF? 

Aan de deur (contant geld of doneren via een QR-code) of met de digitale collectebus via WhatsApp op uw mobiel? Het collecteteam in Woudenberg zoekt nog collectanten. Aanmelden kan via de mail: vrijwilligers@kwf.nl of telefonisch: 020 570 05 90. Volgend jaar is de KWF-collecte van 4 tot en met 10 september.