Oproep : ‘Clubmensen’.

WOUDENBERG Ze zijn het cement tussen de stenen. Je hoort ze zelden mopperen, ze lopen de gaatjes dicht, verzetten bakens en zorgen er zo voor dat de boel soepel blijft draaien. Ze treden zelden op de voorgrond, ze doen het werk vaak onzichtbaar. Voor zichzelf vanzelfsprekend, maar voor veel clubs onmisbaar.

Ons dorp heeft een bloeiend verenigingsleven. Verenigingen spelen een belangrijke rol in het leven van veel Woudenbergers. Sporten, muziek maken, politiek bedrijven, de natuur beschermen; veel gebeurt in verenigingsverband. Deelnemen aan een vereniging gaat vaak verder dan alleen maar lid zijn. Veel Woudenbergers zijn betrokken bij een club als vrijwilliger, begeleider of simpelweg door als ouder een steentje bij te dragen aan de vereniging waar hun kinderen actief zijn. Het verenigingsleven levert daarmee een cruciale bijdrage aan onze sociale infrastructuur.
Wie zijn toch mensen die zich met ziel en zaligheid inzetten voor hun club, de kerk, de school, een evenement? Wat is hun drijfveer? Wat komt er allemaal kijken bij wat ze doen? Wat is hun achtergrond? In de rubriek ‘Clubmensen' laten we deze vrijwilligers graag aan het woord. Kent u iemand ‘achter de schermen'? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar redactie@letopwoudenberg.nl. Wij bieden deze mensen graag de ruimte om hun verhaal te doen.