Vaccinatiegraad in Woudenberg

Woudenberg Waarde van 19 september 2021

80% van 18 jaar en ouder heeft minimaal 1 prik gehad (landelijk 86%).
78% van 18 jaar en ouder is volledig gevaccineerd (landelijk 82,1%).
77% van 12 jaar en ouder heeft minimaal 1 prik gehad (landelijk 83,5%).
75% van 12 jaar en ouder is volledig gevaccineerd (landelijk 79,6%).
49% van 12 t/m 17 jaar heeft minimaal 1 prik gehad (landelijk 55%).
45% van 12 t/m 17 jaar is volledig gevaccineerd (landelijk 49%).

De cijfers van de Corona dashboard van de overheid zijn niet helemaal compleet. De vaccinatiegraad is in werkelijkheid hoger.


Woudenbergse Drukkerij in andere handen

Woudenberg Woudenbergse Drukkerij B.V. zal vanaf 1 januari 2022 worden overgenomen door Wiljo en Erwin Klein Wolterink van JOIN Communicatie B.V., eveneens de initiatiefnemers achter de huidige LetOp Woudenberg en LetOp Scherpenzeel.

Directeur/eigenaar Anja van Altena-Schreuder: “Daar ik verantwoordelijk ben voor twee bedrijven is het voor mij niet meer te doen beide bedrijven aan te sturen met verdeelde aandacht. In het belang van de continuïteit van Woudenbergse Drukkerij en de verdere uitbouw van het snelgroeiende bedrijf A.N.J.A Assisteert is het uit handen geven van Woudenbergse Drukkerij een onvermijdelijke keuze”.  Anja is van mening in de heren Klein Wolterink de juiste overnamekandidaat gevonden te hebben. Het tweetal heeft de expertise en de ervaring om de activiteiten verder uit te kunnen bouwen. JOIN Communicatie is net als Woudenbergse Drukkerij gevestigd in het nieuwe pand Perron 7 aan de Parallelweg te Woudenberg. Door het gezamenlijk uitgeven van LetOp Woudenberg, en m.i.v. 6 oktober aanstaande LetOp Scherpenzeel, is er al sprake van een intensieve en plezierige samenwerking. Dit is de basis geweest voor de gevoerde gesprekken. Door de overname is de continuïteit van de onderneming en de werkgelegenheid van het personeel gezekerd. De heren zijn geen onbekende in de grafische branche, beiden zijn hierin al meer dan 25 jaar actief. De broers Klein Wolterink vinden de overname prima aansluiten bij de activiteiten die zij sinds 2019 als zelfstandig ondernemers zijn gestart. Het uitgeven en exploiteren van media, het geven van media-advies en het verzorgen de bedrijfscommunicatie, zowel lokaal als in specifieke branches en passend binnen de groeiambities die zij hebben. Het vervaardigen en drukken van communicatiemiddelen is hierop een goede aanvulling. De komende tijd zal Anja betrokken blijven bij Woudenbergse Drukkerij, vooral gericht op klantcontact en bestaande relaties. Vanuit de bestaande activiteiten en het netwerk van de broers Klein Wolterink wordt een verdere groei verwacht.