Natuurlijk product
Natuurlijk product Cultuurhuis Woudenberg

Creatieve WAUW!denbergworkshops 6 oktober

Algemeen

WOUDENBERG Wil je creatief, actief en duurzaam bezig zijn? Op woensdag 6 oktober zijn er in het Cultuurhuis drie inspirerende workshops te volgen voor kinderen en volwassenen. 

Om 12.00 uur start de Workshoplunch `Natuurlijke producten`. “Dit is een goede combinatie van lekker lunchen en gezellig en creatief bezig zijn met het maken van onder andere een natuurlijk scrubzeepje, bruisbal en wasmiddel. Je kunt je eigen favoriete zeepje of geurolie meenemen en je ontdekt een nieuwe duurzamere zelfmaak-wereld. Geen dure cream uit Paris, maar een goedkoop en exclusief Woudenbergs product”, zegt Cees de Greef van Hip & Handgemaakt. 

Het Huiskamercafé verzorgt de lunch en de makers van Hip & Handgemaakt geven de workshops. 

s`Middags om 15.00 uur zijn twee Alles Kidzworkshops door docenten van Kunst en Cultuur Woudenberg. “Kinderen van 6 tot 9 jaar kunnen `Herfstkunststukjes maken met natuurlijke producten`. Op basis van hout, kurk en andere natuurlijke producten maak je een mooi kunstwerkje. In de andere workshop maken kinderen van 9 t/m 12 jaar (en ouders) sieraden van gebruikte koffiecups. En geef je de koffiecups een nieuw leven!” aldus de workshopdocenten. 

Reserveren voor de workshops vooraf is verplicht via 

info@cultuurhuiswoudenberg.nl. De lunchworkshop kost € 10,00 en de Alleskidz workshops € 3,00 p.p. per workshop.