Afbeelding

Zinderende strijd tijdens T&A Clubkampioenschappen TV ‘t Schilt

Algemeen

TENNIS Een keer per jaar wordt er onder de eigen clubleden een pittige strijd gevoerd op Tennisvereniging TV ’t Schilt in Woudenberg. Wie is de beste, wie is de snelste en wie is de slimste in het spel? Zowel de tennissers als de padellers gaan onderling deze zinderende strijd aan. Van 2 tot 12 september kon je de spanning proeven op de tennis- en padelclub en regelmatig was het volle bak langs de lijn. Echt een feestje voor de sporters en het publiek tijdens deze zonovergoten Tekelenburg & Advocaat Club Kampioenschappen (TACK). 

Zon + vrijwilligers, de ingrediënten voor een geslaagd toernooi!

De zonovergoten dagen gecombineerd met heerlijke nazomerse temperaturen hebben een belangrijke rol gespeeld in het slagen van deze clubkampioenschappen. En het mag nog wel een keertje gezegd worden; waar zou je zijn zonder de tomeloze inzet van al die vrijwilligers die ‘hun cluppie’ een warm hart toedragen? TV ’t Schilt is er dan ook heel erg blij mee dat er zoveel betrokken vrijwilligers hun vrije tijd opofferen en met liefde en plezier hun steentje bijdragen aan het slagen van deze clubkampioenschappen. Van hapjes tot sapjes, het zelf samenstellen van je pizza of de heerlijke catering van Schimmel1885, een DJ, Silent-Disco, een chef-kok met super lekkere hapjes, alles was echt tot in de puntjes verzorgd voor de deelnemers en het publiek. Ik denk dan ook dat dit hetgeen is wat TV ‘t Schilt zo anders maakt. Men heeft iets voor elkaar over en men is zeker niet te beroerd om zelf ook de mouwen op te stropen!

Een warm bad in de Gelderse Vallei

En TV ‘t Schilt is niet zomaar een tennis/padelvereniging, dat is inmiddels wel duidelijk. Het is een club waar je je al snel welkom voelt. Waarschijnlijk is het clubgevoel wel de belangrijkste reden waarom het niet alleen Woudenbergers zijn die graag onderdeel willen zijn van deze vereniging. Voor menig Leusdenaar, Barnevelder en Amersfoorter biedt deze vereniging een thuishaven. De club heeft zelfs een zuigende werking die tot aan Hilversum strekt. Zowel de deelnemers als het publiek kwam dan ook van heinde en ver.

De kampioenen van TACK (2021)

Tennis:

DD8 Dorothe van de Kooi + Marja Meijboom; HD8 Martijn Berendse + Chris van de Steeg; HE8 Jorgen Eikerbout; DD7 Faye Linskey + Annemieke de Ridder; HD7 Shahriar Fazili + Gabri Sturkenboom; GD7 Margot + Gabri Sturkenboom; DE7 Myrthe Hermeler; HD6 Shahriar Fazili + Brian de Lange; DD5 Gea Bloemendal + Judith van Lierop; GD5 Anita + Bradley van der Straten; DE5 Ingeborg Vissers; Jeugd  Jonathan Commelin + Mark Stam Geel JD

Padel:

DDD Heidi de Bree + Petro Volschenk; GDD Nina de Haas + Ronald Haas; HDD Jordy van Asselt + Victor Boone; HDC Martin de Bree + Matthijs van Domselaar; HDB Luuk Bijleveld + Bart-Jan vd Eerenbeemt; DDA Eline van den Berg + Manon van de Wal; GDA Maxime Hoksbergen + Rik Stam; HDA Angelo Nathani + Rik Stam