Afbeelding
Foto: Janny van Baaren

‘Onze’ Klaas van Roekel 70 jaar jong

Algemeen

WOUDENBERG Ieder horecabedrijf heeft stamgasten. Vaste gasten die met regelmaat genieten van gastvrijheid en gezelligheid. Sportcafé De Camp heeft Klaas van Roekel. Klaas is al 32 jaar onze vaste gast. Met recht een stamgast van het allereerste uur. Wij zijn er ook trots op en vinden het geweldig als hij weer bij ons aan de bar zit. Want natuurlijk heeft Klaas zijn eigen ‘stekkie’. Maar niet alleen in ons sportcafé is Klaas een graag geziene gast. Want hoewel hij nu meer rust neemt, is Klaas lang actief geweest in onze sporthallen.

Klaas heeft vele jaren als volleybal scheidsrechter namens de Nederlandse volleybalbond wedstrijden gefloten. Daarnaast was Klaas ook scheidsrechter bij de familie toernooien van de PJGU. Wat niet veel mensen meer weten is dat Klaas ook jarenlang scheidsrechter is geweest bij de Woudenbergse zaalvoetbal. Op rustigere momenten zat Klaas als lid van De Camp klaverjasclub heerlijk te kaarten. Stilzitten was niet aan Klaas besteed.

Maar er kon niet altijd gesport of gefloten worden. In zijn werkzame leven was Klaas eerst huisschilder en daarna is hij in Woudenberg postbode geweest. De Corona periode was vervelend voor ‘onze’ Klaas. We mochten hem niet ontvangen in De Camp dus is hij een nieuwe hobby gestart. Fanatiek is Klaas aan legpuzzels begonnen. Het zal ons niet verbazen als daar ook volleybal puzzels tussen zitten …

Klaas is stapelgek op zijn familie, zo verteld hij regelmatig over zijn bijzondere zusje. Hij heeft echt een zwak voor haar, en bezoekt haar dan ook graag en veel. Klaas vindt het heerlijk om grapjes te maken en een gesprek met sporters bij ons in De Camp geniet hij ook van. Daarna geniet hij van een heerlijk pilsje aan de bar van ons Sportcafé waarbij een ijskoud Schipperbittertje er ook prima ingaat.

Wij hopen dat Klaas nog lang onze stamgast is in Sportcafé De Camp. Klaas, van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag. Maak er een feestelijk dag van. Wilt u Klaas een kaart of een attentie sturen, zouden wij dat ontzettend leuk vinden. Geef daarom gerust die kaart of attentie af bij ons in De Camp, wij zorgen ervoor dat Klaas deze dan snel ontvangt.

Iedereen dank jullie wel alvast. Namens het hele team van Sportcafé De Camp, 

Janny en Jan van Baaren