Afbeelding
Oud Woudenberg

Actie ‘Historisch Woudenberg’

Algemeen

Woudenberg Op woensdag 8 september a.s. start Stichting Oud Woudenberg in samenwerking met Jumbo Woudenberg de actie ‘Historisch Woudenberg’. Acht weken lang kunnen de klanten van Jumbo Woudenberg sparen voor een serie van 256 plaatjes die een fraai overzicht geven van de geschiedenis van Woudenberg. De plaatjes kunnen verzameld worden in een prachtig album dat speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld is.

Woudenbergers zijn trots op hun plaats met haar rijke en boeiende historie. Dat geldt ook voor Stichting Oud Woudenberg. 

Zo kwamen zij op het idee om die interessante geschiedenis toegankelijk te maken met een aantrekkelijke promotie in de winkel van Patrick Kolfschoten. 

Het idee werd omgezet in een serie van 256 plaatjes, verdeeld over verschillende rubrieken. Voor alle onderwerpen werd gezocht in de rijke collectie van Stichting Oud Woudenberg. Uiteindelijk kon er op die manier van alle onderwerpen een plaatje gemaakt worden, dat voor deze actie uitgevoerd is als een sticker van 65 x 48 mm. 

Vervolgens werd gewerkt aan het verzamelalbum waarin voor iedere rubriek een inleiding te vinden is en voor ieder te plakken plaatje een korte beschrijving te lezen valt. 

De fraaie vormgeving van het album en de harde kaft maken dit verzamelboek tot een voor Woudenbergers zeer gewild item dat ongetwijfeld een plek in vele boekenkasten gaat krijgen. 

De algehele ontwikkeling en productie was in handen van bureau Tomorrow in Rotterdam.

De promotie ‘Historisch Woudenberg’ start op woensdag 8 september. 

Vanaf dat moment wordt er bij iedere besteding van €10,- aan boodschappen bij Jumbo Woudenberg een set van 4 plaatjes gratis weggegeven. Het verzamelalbum kan men gratis meenemen bij Jumbo Woudenberg, hier is alleen de flyer, die in de week voorafgaand aan de actie huis-aan-huis verspreid wordt, benodigd.

Er is een grote hoeveelheid albums gedrukt, maar op = op! De actie loopt in de winkel t/m 2 november.