Seizoensopening Cultuurhuis Woudenberg

Op vrijdag 3 september van 19.00 tot 21.00 uur houden we Open Huis in het Cultuurhuis.

U bent van harte welkom om kennis te komen maken met de verschillende organisaties en haar medewerkers die in het Cultuurhuis gevestigd zijn. Zij vertellen u met plezier over de producten en diensten die ze ook in het najaar aanbieden aan de Woudenbergers. Kom gezellig iets drinken in het Huiskamercafé, praat samen na over de zomervakantie en blik vooruit op de activiteiten die in het najaar te bezoeken zijn. Om 19.15 en 20.15 uur speelt Matthijs Stauttener lekkere muziek in het Huiskamercafé. Wat kunt u verder verwachten? Een aantal docenten van Stichting Kunst en Cultuur is aanwezig om kennis te maken en informatie te geven over hun uitgebreide cursusaanbod. Oud Woudenberg is geopend en heeft, naast hun tentoonstelling en oudheidkamer, voor het eerst een Woudenbergse verjaardagskalender en Ganzenbord beschikbaar. De Bibliotheek is geopend. 

Bij de infobalie krijgt u deze avond een gratis wandeling aangeboden door de mooie omgeving van Woudenberg. Galerie De Kunstberg heeft een expositie met een overzicht van diverse cursussen beeldende kunst die door Kunst en Cultuur Woudenberg worden aangeboden in het komende jaar. Er zijn volop zelfgemaakte producten te koop van de makers van Hip & Handgemaakt en er zijn infostands van o.a. Vluchtelingenwerk en de Kleine Schans. De folders van het Huiskamerprogramma, 75+1 jaar Vrijheid en WAUW!denberg zijn verkrijgbaar. Kortom, u kunt weer mooie plannen maken voor het najaar. Dichtbij huis, in uw eigen dorp.

Vooraf reserveren of registreren bij de ingang is tegenwoordig verplicht en kan via info@cultuurhuiswoudenberg.nl of bij infobalie van het Cultuurhuis. Tijdens de activiteiten in het Cultuurhuis volgen wij allemaal de actuele landelijke coronarichtlijnen en maatregelen. Dus houdt voldoende afstand van elkaar, en blijf thuis als u klachten heeft.

Tijd: 19.00-21.00 uur. Dorpsstraat 40. 

Toegang gratis.

Informatie: www.cultuurhuiswoudenberg.nl