Woudenberg Beweegt!

WOUDENBERG Bent u bereid om te werken aan een gezondere leefstijl? Dan is Woudenberg Beweegt misschien wel iets voor u! In september starten we met 2 nieuwe groepen. Op dit moment zijn er nog enkele plekken vrij!

Sinds 2012 loopt in Woudenberg het project Woudenberg Beweegt. Dit is een initiatief van huisartsen, fysiotherapeuten en diëtist in Woudenberg, wat wordt ondersteund door de gemeente. Het is een programma van 10 weken. Tijdens de 10 weken wordt er 2 maal per week getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast zijn er 5 groepsbijeenkomsten met een diëtist om uw kennis over gezonde voeding te vergroten. Daarna is er 3 maal een terugkom moment waarbij u weer getest wordt om te bevorderen dat u vast houdt wat u heeft geleerd. Zo volgen we u een jaar.

Dit programma wordt gesubsidieerd door de gemeente. Daarom zijn er geen kosten aan verbonden. Wel vragen wij een borg van 40 euro. Deze krijgt u terug als u het programma inclusief de terugkom momenten volledig hebt doorlopen. Bent u gemotiveerd, boven de 18 en heeft u nog niet eerder een traject van Woudenberg Beweegt doorlopen? Dan kunt u contact opnemen met Wilma. dietist@gmail.com 06-44029968


Kaarten bij 't Spoor

WOUDENBERG Vrijdag 10 september a.s. wil de kaartclub 't Spoor weer beginnen met de klaverjasavonden.

Na anderhalf jaar willen wij de draad weer oppakken.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.40 uur kunt u zich inschrijven in het Buurtgebouw van Buurtver. 't Spoor, Spoorlaan 3 te Woudenberg.

Iedereen die van een gezellig avondje kaarten houdt is van harte welkom.