Afbeelding
Sport in Woudenberg

Woudenbergs Sportcafé

Sport

WOUDENBERG 13 september 2021 om 20.00 uur Sportpark de Grift.

Het sportakkoord bestaat inmiddels een jaar onderweg en ondanks dat het gemis elkaar te kunnen zien, is er veel gebeurd. Nu is er de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en vooruit te kijken. Dit wordt gedaan op maandag 13 september bij het Woudenbergs Sportcafé, om 20.00 uur in de kantine van sportpark de Grift! Alle deelnemers aan het Sportakkoord worden van harte uitgenodigd om met 2 of 3 personen aanwezig te zijn!

Vanaf 19.45 uur: Inloop

20.00 uur: 1e helft met opening namens het kernteam #sportinwoudenberg door Jonathan Riezebosch, waarnaar Ilse van de Burgwal de aanwezigen meeneemt in haar ervaringen als coach bij de Paralympische Spelen in Tokyo. Presentatie Woudenbergs Leefstijlakkoord door Christie Mullié (GGD) en Tineke Smallenbroek (De Kleine Schans).

20.55 uur: 2e helft, workshops

1. Het leefstijlakkoord. Wat kunnen we op de club met het Leefstijlakkoord? Christie Mullié en Tineke Smallenbroek nemen jullie verder mee hoe je in de club een bijdrage kunt leveren aan een gezonde leefstijl.
2. Services vanuit het sportakkoord. Vanuit de gezamenlijke spotbonden en NOC*NSF zijn er voor vrijwilligers veel services beschikbaar. Hoe gaan we in het komende seizoen deze services inzetten, zodat vrijwilligers met meer plezier hun taak kunnen verrichten? Adviseur lokale sport Marco van Holten geeft praktische tips waarbij hij gebruik maakt van de ervaring die hij in diverse gemeenten met de inzet van services heeft opgedaan.
3. Samen meer Woudenbergers in beweging krijgen. Ondanks de strippenkaart en verschillende initiatieven zijn we er nog (lang) niet in Woudenberg. De sportdeelname is laag in vergelijking met andere gemeenten. Hoe bereiken we samen meer Woudenbergers? We gaan samen met de buurtsportcoaches aan de slag om elkaar tips te geven en te bekijken hoe we daarin samen kunnen werken.

21.45 uur: 3e helft, napraatje

De workshops leveren minimaal 10 tips waar de deelnemers aan ons Sportakkoord mee aan de slag kunnen: deze vatten we samen!

22.00 uur: Sluiting en drankje!

Graag ontvangen we jullie aanmelding voor het Sportcafé uiterlijk 10 september via info@sportinwoudenberg.nl of via de kalender van de website www.sportinwoudenberg.nl. Vermeld daarbij welke workshops je voorkeur hebben; het is handig om de workshops te verdelen onder de deelnemers vanuit jouw club of organisatie. We zien uit naar jullie komst!