Seniorenkoor Jubilate Deo nodigt u uit

WOUDENBERG Houdt u van zingen? En bent u 60 jaar of ouder?

Schroom niet, maar kom vanaf woensdag 1 sept. eens binnen tijdens een repetitieavond van ons koor om te kijken of het zingen én de sfeer u bevalt. Wij zijn het Seniorenkoor van Jubilate Deo o.l.v. dirigent Roelof van Middendorp en zingen een eenvoudig geestelijk repertoire. Het koor zingt regelmatig in verzorgings- en verpleeghuizen en verzorgt rond de Kerst en Pasen een uitvoering in de Dorpskerk. De repetities zijn iedere woensdag van 18.00-19.30 uur in het kerkelijk centrum Eben-Haëzer, Schoutstraat 20 (t.o. de Dorpskerk).


Politie haalt verwarde man uit het water aan de Pijlkruid 

WOUDENBERG - Zondagavond werd de brandweer van Woudenberg omstreeks 18:35 uur gealarmeerd voor een waterongeval bij het Pijlkruid in Woudenberg.

Een onbekend persoon probeerde aan de politie te ontsnappen en was het water in gevlucht. Bij aankomst van de brandweer was de persoon door de politie al ingerekend en op de kant geholpen. De persoon is aangehouden en in de handboeien gezet. Het is onbekend of de persoon is meegenomen door de ambulance of door de politie naar het bureau is vervoerd. Omstanders verklaarden later dat de persoon onder invloed van verdovende middelen zou zijn geweest. 


Vier nieuwe corona- besmettingen

Woudenberg - Er zijn afgelopen week 4 nieuwe coronabesmettingen in de gemeente Woudenberg bijgekomen. In totaal zijn er nu 1.604 coronabesmettingen bekend in de gemeente Woudenberg.

Er waren geen nieuwe ziekenhuisopnames. In totaal zijn er nu 24 ziekenhuisopnames geregistreerd in de gemeente Woudenberg. Ten slotte bleef het aantal sterfgevallen gelijk. Er zijn tot vandaag in totaal acht sterfgevallen bekend in de gemeente Woudenberg welke gerelateerd worden aan COVID-19.


Mountainbiker geschept 

WOUDENBERG Op de Traaijweg in Woudenberg is vrijdagmiddag een mountainbiker ernstig gewond geraakt nadat deze door een automobilist geschept werd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist raakte niet gewond.