Foto: Nieuw Huiskamerprogramma, Cultuurhuis Woudenberg
Foto: Nieuw Huiskamerprogramma, Cultuurhuis Woudenberg

Nieuw Huiskamer-programma najaar 2021

Algemeen

Komt allen weer naar het Cultuurhuis! 

Het nieuwe Huiskamerprogramma van het Cultuurhuis Woudenberg is klaar. Rond 25 augustus ontvangt iedereen, huis-aan-huis, de Huiskamerfolder in de brievenbus. De complete folder met een veelzijdig activiteitenaanbod is ook te bekijken op www.cultuurhuiswoudenberg.nl. 

Iedereen, jong en ouder, is van harte welkom bij één van onze activiteiten! Kom bijvoorbeeld op vrijdagavond 3 september naar de Seizoensopening. En maak die avond kennis met het uitgebreide cursusaanbod van Kunst en Cultuur en bezoek het Huiskamercafé, Oud Woudenberg, de Bibliotheek, galerie De Kunstberg, Hip & Handgemaakt en de infostands van o.a. Vluchtelingenwerk en de Kleine Schans. Om 19.15 uur en 20.15 uur speelt Matthijs Stauttener lekkere muziek in het Huiskamercafé.

Na de Seizoensopening zijn er volop activiteiten, bijvoorbeeld een Cultuurcafé met de schrijver Michel Oskam of beeldend kunstenaar Piet Augustijn over Glaskunst. Kom luisteren en meepraten tijdens een Historisch Kijkcafé over `Transport in Woudenberg` of bij de lezing `Afgemarcheerd` in het kader van 75+1 jaar Vrijheid. Kom `Op de koffie bij….. de wereldkampioen Ilse van der Burgwal of een veteraan, en neem een kijkje in het leven van een ander. Tijdens de maandelijkse filmavonden vind je volop inspiratie en duik je heerlijk in een ander verhaal. Je kunt ook zelf actief meedoen, met één van de vele workshops, bv een creatieve Lunchworkshop of Alles Kidz kinderworkshop. 

De activiteiten tijdens Wauw!denberg staan dit najaar in het teken van `De wereld van morgen begint bij jou`. En we vieren, meer dan een jaar later dan gepland, 75+1 jaar Vrijheid met een binnen- en buitenprogramma. En wie vertoont zijn bakkunsten en wint een prijs voor de lekkerste of mooiste taart bij `Heel Woudenberg bakt`?

Het Huiskamercafé is vanaf 24 augustus weer geopend. Een gezellige laagdrempelige plek voor ontmoeting en culturele en maatschappelijke activiteiten. Wil je even gezellig iets drinken of bijpraten? Het Huiskamercafé is open voor een kopje koffie op dinsdag t/m donderdag van 10.00 - 15.00 uur met op woensdag een lekker lunchgerecht. 

Kunst en Cultuur, Oud Woudenberg, de Bibliotheek en alle anderen gaan na de zomer ook weer van start met verschillende activiteiten en cursussen. En vergeet Samen op Zondag, Trefpunt en het Repaircafé niet. Kortom, een gevarieerd programma, waar ontmoeting, kennis delen en ervaren en actief meedoen centraal staan.

Vooraf reserveren voor een activiteit is tegenwoordig verplicht en kan via info@cultuurhuiswoudenberg.nl of bij infobalie van het Cultuurhuis. Tijdens de activiteiten in het Cultuurhuis volgen wij allemaal de actuele landelijke coronarichtlijnen en maatregelen.

Meer info op www.cultuurhuiswoudenberg.nl.