Bij een jubileum hoort gebak
Bij een jubileum hoort gebak / foto: VV Woudenberg

Reünie met leden van het eerste uur

Sport

WOUDENBERG Dinsdag 17 augustus 2021, de dag van oprichting, hield v.v. Woudenberg een reünie voor haar leden van het eerste uur.

Rond 19.00 uur druppelen de helden en minder met de voetbalkwaliteiten begiftigde oud leden langzaam de kantine binnen. 

Onder de belangstellenden ook El Kurvers, samen met haar man Joop samenstellers van de plakboeken waarin de Woudenbergse sportperiode van 1970 t/m 2010 is vastgelegd. Helaas kon Joop vanwege zijn gezondheidstoestand niet bij de reünie aanwezig zijn.

Na een eerste kop koffie was het woord aan Michel. Na een warm welkom kregen alle aanwezigen een presentatie van het jubileum logo dat speciaal voor het 60 jarige jubileum is ontworpen. De 3 enigszins verouderde hanen hebben plaats gemaakt voor een moderne haan die zijn blik op de toekomst heeft gericht. Uiteraard is het logo Geel-Zwart gekleurd maar ontbreekt ook de rode bies, die in de originele tenue van v.v. Woudenberg aanwezig was, niet.

Na de onthulling van het logo, dat met applaus werd ontvangen, riep Michel alle aanwezigen op om er een gezellig avond van te maken en met elkaar en aan de hand van de foto’s en plakboeken herinneringen op te halen.

Alle aanwezigen werden na de onthulling getrakteerd op een lekkere attentie welke het komend jaar tijdens de diverse gelegenheden terugkomt. Deze traktatie, voorzien van het nieuwe logo, werd door iedereen zeer gewaardeerd.

Met deze eerste activiteit is het jubileumjaar meer dan succesvol gestart. Als dit een voorbode is wat er komen gaat hebben we nog veel moois in het vooruitzicht.

De eerstvolgende activiteit in het kader van het 60 jarig jubileum vindt vrijdag 3 september plaats. Om 19.30 uur starten we voor de genodigden met het officiële deel van de receptie. Om 20.30 uur zijn alle Woudenbergse voetballiefhebbers uitgenodigd om het bestuur te feliciteren en een hapje en drankje te komen nuttigen.

De volgende dag staat in het teken van de gezelligheid voor de hele familie. Wat dit inhoudt wordt later deze week bekend gemaakt. Houd daarvoor de (sociale) media in de gaten.

Nieuwe verenigingslogo