Alzheimer Café
8 september 2021

WOUDENBERG Woensdagavond 8 september 2021 bent u weer van harte welkom in het Alzheimer Café, afdeling Woudenberg-Scherpenzeel. Het Alzheimer Café heeft haar deuren lange tijd moeten sluiten vanwege het coronavirus.

De avond is voor mensen met dementie, mantelzorgers, professionals en belangstellenden.

Inloopavond

Deze keer is er geen specifiek onderwerp. De avond draait om u. Hoe gaat het met u, waar loopt u tegenaan. Tijdens deze gezellige avond kunnen ervaringen, ideeën en tips met elkaar gedeeld worden. Het heropenen van het Alzheimer Café wordt natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier gedaan voor onze gasten en vrijwilligers. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en wordt verwacht dat u de instructies van onze gastvrouwen opvolgt. Daarnaast geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid van uzelf of een huisgenoot.

Het Alzheimer Café vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. Info: 06-866 779 57 of via alzheimerscherpwoud@gmail.com