Foto's: Bart Radstaake

Voetbalseizoen gestart

Sport

WOUDENBERG Afgelopen zaterdag startte de selectie van v.v. Woudenberg het nieuwe voetbalseizoen met een oefenwedstrijd tegen VRC uit Veenendaal.

Om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien voetbalde Woudenberg in twee verschillende samenstellingen. 22 spelers kregen daardoor de kans om wedstrijdritme op te doen en balgevoel te krijgen.

Onder toezicht oog van een groot aantal voetballiefhebbers uit zowel Veenendaal als Woudenberg ontspon zich een gelijk opgaande strijd. In de loop van de eerste helft werd duidelijk dat VRC over een meer ervaren team beschikte en dat het bij het jeugdige Woudenberg vaak ontbrak aan raffinement. Dit tot frustratie van de Woudenbergse coach die op niet mis te verstane bewoordingen zijn ongenoegen langs de lijn liet blijken.

VRC wist voor rust eenmaal de Woudenbergse doelman te verschalken. Woudenberg zette daar een paar kleine kansjes, of moeten we zeggen mogelijkheden, tegenover.

In de tweede helft 11 nieuwe fitte spelers aan Woudenbergse kant. Nadat VRC op een 2-0 voorsprong was gekomen kon Jarie van Egdom eindelijk iets terug doen en hij verkleinde de achterstand en tevens eindstand tot 2-1. Voor Woudenberg is er nog veel werk aan de winkel om zich klaar te stomen voor de bekerwedstrijden van begin september.

VRC heeft het genoegen mogen smaken de keizer zijn baard mee richting Veenendaal te nemen.

Aankomende week staan 2 oefenwedstrijden op het programma. Beide oefenwedstrijden vinden plaatst op vreemde bodem. Dinsdag reist de Geel-Zwarte equipe naar Nijkerk om daar de strijd tegen NSC Nijkerk aan te gaan.

Op zaterdag zal Woudenberg aantreden in en tegen de Meern.