Urker Mannenkwartet
Urker Mannenkwartet / foto: Agnes Blok

Zomerzangavond met Urker Mannenkwartet

Algemeen

Woudenberg – Op woensdagavond 18 augustus is er in de Hervormde Dorpskerk aan de Middenstraat 8 in Woudenberg een Zomerzangavond met het bekende Urker Mannenkwartet.

Een toekomst vol van hoop

Op woensdag 18 Augustus is de tweede zomerzangavond in deze zomerperiode. De avond begint om 19.30 uur. Het thema voor deze avond is: ‘Een toekomst vol van hoop.’ Medewerkenden zijn Het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats. Harry van Leeuwen bespeelt het orgel, Gerwin van der Plaats de piano en ds. H.J.T. Lubbers verzorgt de opening, het meditatief moment en de sluiting.

Programma 

Het Urker Mannenkwartet bestaat uit de vier vrienden Teunis Nentjes 1e tenor, Johan Baarssen 2e tenor, Jelle Bakker bariton en Bert van Slooten bas. Het programma heeft verschillende muzikale bijdragen van het Urker Mannenkwartet, met nummers zoals ‘Als G’ in nood gezeten’, ‘Het ruwhouten kruis’ en ‘Blijf bij mij Heer’. Er staat wat samenzang op het programma, met bijvoorbeeld het oude bekende lied: ‘Nooit kan ’t geloof te veel verwachten’. Er zal een muzikale bijdrage zijn van Gerwin van der Plaats op de piano. Door het enthousiasme van de Urker mannen is elk optreden een feest waar velen graag naar komen luisteren.

We houden ons aan de dan geldende coronaregels. Op dit moment verwachten we dat we gedeeltelijk mee mogen zingen! We houden u verder op de hoogte. De toegang is vrij, wel zal er een collecte gehouden worden voor de onkosten.

Welkom

Een hartelijk welkom voor Woudenbergers en vakantiegasten die in deze periode in en rond Woudenberg verblijven.