Stroopwafelactie 'Je mag er zijn' Midden Nederland

WOUDENBERG Het is een traditie geworden dat er elk jaar een stroopwafelactie wordt gehouden door de Stichting 'Je mag er zijn' Midden Nederland. En elk jaar is het weer een groot succes! 

Stichting 'Je mag er zijn' Midden Nederland beheert een depot waar pleeggezinnen en gezinshuizen tweedehands kleding, maar ook speelgoed en andere kinderartikelen gratis kunnen ophalen wanneer een pleegkind in hun gezin komt wonen. 

Al deze spullen zijn tweedehands en worden geschonken aan de stichting door de pleeggezinnen zelf, maar ook door particulieren, echter voor de vaste lasten van hun pand hebben zij geld nodig. Vandaar de stroopwafelactie. 

De actie 

Dit jaar start de actie op dinsdag 3 augustus met verse stroopwafels van Marcus & Marcus. 

Wil je de Stichting helpen bij de verkoop? Dat kan op twee manieren: door zelf een pakje (of meerdere) te kopen of door hen te helpen met de verkoop.

In beide gevallen is het handig om langs het depot te komen, daar kunnen ze je alles uitleggen hoe het verder werkt en kan je meteen wat meenemen. 

Kosten: 1 pakje kost € 3.00, 3 pakjes voor € 7.50 en een hele doos met 15 pakjes € 37.50 (je kan pinnen). 

Zij zijn aanwezig op: dinsdagen van 9.30-11.30 uur en op zaterdagen van 10-12 uur. Lukt dat niet dan mag je bellen om een andere afspraak te maken (0343-421329) .

Je vindt hen bij Tiko opslag, Maarsbergseweg 69 deur 12, in Woudenberg. 

Ze gaan de hele zomer door met de verkoop (zolang de voorraad strekt) en elke keer zullen ze zorgen voor verse stroopwafels.